Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.715
Поени од реакции
21.248
А мислев дека Талат има повисок коефициент на интелигенција од 90 :(

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Прегледај го приврзокот 187307 Прегледај го приврзокот 187308
Пред домовите на Хари Локвенец и Кети Смилеска, пратеници од СДСМ, во Прилеп.
Имам дилема дали овие што им ги бранат домовите на предавнициве се свесни дека од утре треба да одат на курс за странски јазик?
Ќе цитирам еден другар кој рече дека ќе не биди како народ само тогаш кога ќе почнеме да гледаме подалеку од 1-ви или 15-ти во месецот (во зависност од тоа кој кога зема плата).

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Која беше веројатноста дека ќе дадеш ваков одговор ? ... Толку си провиден што однапред знае цел форум што ќе напишеш.
Да ти одговорам ? Очигледно тебе ни тогаш не ти сметало ни сега не ти смета ...

Дискусиите со тебе идат на принцип :
Член на форум - Било каква критика
Ти - Бирај реплика:
1- А тогаш не ти сметаше (најчесто употребувана реплика од твоја страна 95%)
2 - Грујо (3%)
3 - ВМРО (1.5%)
4 - сендвичи (0.5%)

Фактот дека ти и уште 3-4ца ја користите истава стратегија на реплицирање на форумов, може да наведе на само едно нешто а тоа дека се водите организирано по нечија (партиска) агенда.
Јас сум реален батка, нема никој пред станот на Груки (исто и он го има прифатено и ќе го спроведеше овој закон), немаше ни за законот за брантели, за амнестијата на Хашките случаји, кога го стави министер за одбрана... веќе видено е.

А тоа за организирано од партија може да се види многу лесно, пример хашкит случаји и талати министери за одбрана - бевте безгласни буквички.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.715
Поени од реакции
21.248
Јас сум реален батка, нема никој пред станот на Груки (исто и он го има прифатено и ќе го спроведеше овој закон), немаше ни за законот за брантели, за амнестијата на Хашките случаји, кога го стави министер за одбрана... веќе видено е.

А тоа за организирано од партија може да се види многу лесно, пример хашкит случаји и талати министери за одбрана - бевте безгласни буквички.
И демек тогаш чим немало и сега не треба да има ? демек лицемерие ? Ако така што ти сметало крадењето на вмро а сега не ти смета крадењето на сдс ? Мислам ако веќе си реален биди до крај !!!
Не биди @Let 3, он барем работеше агенда за да влезе у влада за да шета по свет на мој и твој трошок ... што ќар имаш ти ?

I

IBIZA SOUND

Гостин
[QUOTE="santino, post: 8353946, member: 41686"]Имам дилема дали овие што им ги бранат домовите на предавнициве се свесни дека од утре треба да одат на курс за странски јазик?
Ќе цитирам еден другар кој рече дека ќе не биди како народ само тогаш кога ќе почнеме да гледаме подалеку од 1-ви или 15-ти во месецот (во зависност од тоа кој кога зема плата).[/QUOTE]
a sto da pravat koga taka mu nareduva zaev i spasovski
ako se prebunat eden ili dvajca vednas ke letnat od rabota , a site da se soberat i da se bunat nemoze toa da se sluce nikogas

P

PewDiePie

Гостин
Фактот дека ти и уште 3-4ца ја користите истава стратегија на реплицирање на форумов, може да наведе на само едно нешто а тоа дека се водите организирано по нечија (партиска) агенда.
Да ме ркнеш ако ликов,плус зарни,ставре,берик,лове више мање не се исто негде админи по канцерогените фб "хумористични сајтови":Странски служби,Криминалите на ВМРО,Камај...итн итн

Ист шаблон,исмејување,дефокусирање и релативизирање,повремено као демек плукање по едните и по другите ама повеќе по "режимот".
На ниво на вао ги ставам,никакво значење и тежина немаат нивните ставови.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
и демек тогаш чим немало и сега не треба да има ? демек лицемерие ? Ако така што ти сметало крадењето на вмро а сега не ти смета крадењето на сдс ? Мислам ако веќе си реален биди до крај !!!
Тогаш немаше дека беа ДРПМНЕ на власт тука е лицемерието.
Ми сметаат сите акционерски друштва на мене, сум се изјаснил јасно и гласно - експертска влада.

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Dali mene taka mi se pricini ili ovoj taljockata javno prizna deka predavnickoto govedo pojse dalo? i potrca da se ispravi deka demek samo kaj uniformite deka kao bila razlika vo ponudata? gledate li sega kako lazel i velepredavnikot i divoto pleme?

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.691

Дали ти си свесен колкава е штетноста на овај закон?Дали си свесен дека ако пример се судиш со некој турчин,а ви суди албанец судија и двајцата ќе треба да платите албанец преведувач?Зарем ситуацијава во државава не беше доволно тешка па уште албански преведувачи ќе плаќаме?И Груки донесе срамни закони затоа е таму кај шо е, во аут!аАма овај закон е катастрофа не само за македонците туку и за другите неалбанци во државава!

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.869
Имаме и тазе музички хит за Талат Џафери и подвигот во парљаменти не Мачедонисе.

Еј, ама во пролетниот музички хит Никола го опева заедно со Таљо, другарчиња, сепак сиве овие дешавки со законот за јазици ги воскреснаа ДУИ и ДПМНЕ. Штета шо gragxanive ептен слабо дриблаат.

:icon_lol:

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.715
Поени од реакции
21.248
Тогаш немаше дека беа ДРПМНЕ на власт тука е лицемерието.
Ми сметаат сите акционерски друштва на мене, сум се изјаснил јасно и гласно - експертска влада.
некој ќе ти поверуваше за малце пошто пред секое јасно и гласно прво употребуваш вмро.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
он барем работеше агенда за да влезе у влада за да шета по свет на мој и твој трошок ... што ќар имаш ти ?
Лична сатисфакција.

Кога беа продавани државните интереси и се правеше криминал за време на Груки - сите ќутеа.
Сега се случува истото - истите тие (кои ќутеа) најгласни а педерчињата (сдсм и шарени) дремат ко мисири, тук там некој ќе цикне.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom