Значи уште не можам да поверувам дека примивме 4 гола за 10тина минути од Салзбург. Далеку од тоа дека ги потценувам, напротив, мислам дека се сличен тип на тим ко Лацио, немаат ѕвезди али се ептен тимски уиграни, што според мене е најбитно за ТИМ.
Никако не смее Лотито да ја усере со Инзаги, и кога губиме (нормално дека ми е тешко) пак не е трагедија, пошто начинот како добро се враќаме за една до две утакмици, едноставно не е нормално у денешниов фудбал. У крајна линија ни Лотито не би бил битен, ако Инзаги решил да се шитне. Тоа ми е најголем страв, али знаејќи го, мислам дека нема да прифати колкави пари и да се у прашање и ќе сака да си остане во ТИМОТ Лацио, не во клубот на Лотито.
Иначе, читав некој италијански блог за Инзаги, уште од мали со брат му играле фудбал, нели нормално, али Пипо секогаш бил голгетер (од мали нозе), а Симоне секогаш бил капитен, и уште од тие денови на соиграчите им укажувал кои им се предностите, како да ги искористат и сл. Чоеков е роден да ни биде тренер до заувек
[DOUBLEPOST=1524413181][/DOUBLEPOST]Заборавив да допишам..
Уживам кога го гледам тимов, особено годинава. Значи нема шанси утакмица да е без голови
(освен ако не е римско дерби во кое сме изедначени по бодови и пред тоа сме си ебале матер у Европа во целосно спротивна смисла од противникот и со енергија на нула), со тензија цело време, си останувам без еден нокт по утакмица без разлика дали тепаме или не, и тако даље, али стварно е уживанција, нек си ебе матер.. Обожавам дека цело време дечките едноставно играат фудбал!