Итар Пејо
Слободен Радикал
Мислев дали си бил во шенѓин или велипоје тоа ме интересира повеќе од автобусот, со кола ќе одам ако одамДа има едни со комбиња одат до тирана 600 повратна карта е.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислев дали си бил во шенѓин или велипоје тоа ме интересира повеќе од автобусот, со кола ќе одам ако одамДа има едни со комбиња одат до тирана 600 повратна карта е.
Шенѓин е една огромна плажа пандан на катизма да речам. Многу е убаво уредена водата е чиста и солидна за јадранско море немаш грешка не бери гајле.Мислев дали си бил во шенѓин или велипоје тоа ме интересира повеќе од автобусот, со кола ќе одам ако одам![]()
Ksamil...ima mal luna park no navečer e slaboДечки, некое местенце во албанија за со деца? така нешто паркче занимација?
Дерми е малку досадно навечер, нема ништо, но е прав одмор. Водата во дерми е најчиста и најбистра од било каде во овој дел од балкановPozdrav drustvo. Himare, Dhermi, toj del juzno od Vlore prema Saranda, da spodeli nekoj info od prva raka?
Плажите не се песочни таму ако нешто ти менува.Pozdrav drustvo. Himare, Dhermi, toj del juzno od Vlore prema Saranda, da spodeli nekoj info od prva raka?
мене ми менува...јас бегам од песочни плажиПлажите не се песочни таму ако нешто ти менува.
Ксамил ти е мн подобра опција за со мали деца.Химара е добро за со мали деца? Сакам после Торони 3-4 дена да отидам и таму.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk