Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Јухуyyy ...
Џеко класо сува љуби те мајка...
Дајте го Јувентус или Севиља :D
У пм многу нервоза ме искина у последни 10 мин..

Како извадивме газ на крајот. Лелееее... Срцето в петици последните минути.
Не смее сериозна екипа да си дозволи онаков пад на играта во последните минути со играч повеќе.
Срамота е!
Али како и да е добро е за клубот што успеа да се пласира понатаму.
Освен Севиља останатите екипи понатаму се многу тешка мисија за нас. Ама фудбал е тоа и спортски е да се надеваме.[DOUBLEPOST=1520977700][/DOUBLEPOST]
Сигурен си?:D

И јас би сакал со Јувентус. Чисто онака, би било интересно. :)

Да да 100% пре интересно би било во ЛШ.. И Севиља ја сакам можемо со нив да се носимо... Баерн, Сити, Барса тоа немора :D

Богами би било интересно италијанско дерби во ЛШ,поише на Рома ќе им одговара тоа:)

70% полн стадион веќе заличува на нешто :)

Ајде нека ни е честит пролаз во 1/4 финале, да се надеваме ќе се одбегнат Сити, Баер,вајда Барса и Реал, па и Јуве и Ливерпул(овие можеби ич нема да ни одговараат, имаме тромава одбрана #фазио).. абе дајте Севиља бее шо лупам јас :D

Не ве сакаме во четвртфинале, цркнете...

:kuracc:

Не ве сакаме во четвртфинале, цркнете...

:kuracc:
Ние Севиља највеќе си ја сакаме, ради Мончи:rolleyes:[DOUBLEPOST=1521056266][/DOUBLEPOST]Амбасадотор за Светското првенство во Русија беше вчера на натпреварот на покана од нашиот клуб

Поубава жена не сум видел:love:
IMG

Последно уредено:
Мои желби Севиља или Јуве.. Севиља ако ни падне полу финалето ни е на дофат.. Со јуве би било паклено :)
А некое чувство ми вели Барса или Ливерпул ќе ни паднат..

И јас имам чувство дека Ливерпул ќе ни падни. :)

Толку ксмет да се нема во таа ждрепка за 1/4 финале, секогаш екипата со најјака форма да ни се паѓа.Малери сме тешки.
Како и да е и ова е одличен успех.

Ни се падна еден од најтешките два противници во ЛШ. :) Како и да е мора да се покаже добра и пожртвувана игра и да не се предадат фудбалерите без минута изиграна.
Барселона сезонава е перфектна екипа. После долго време научи да игра на резултат, а не безглаво да јуриша само кон противничкиот гол.
Шансите за пролаз понатаму ни се многу мали, но сепак постојат.
Спортски се надевам на полуфинале, иако во однос на Барселона сме во многу нешта далеку послаби.
Како и да е мора достојно и храбро да се изигра во двомечот.
Реваншот се игра на Олимпико, но тоа не би значело многу ако на првиот меч бидеме срамно поразени. :)[DOUBLEPOST=1521225674][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Овие мувлите тепаа, полека се учат да тепат со мешан состав и 50% од силите против слаб противник, но така секогаш постои ризик од губење на трите поени, али затоа тука е Алисон Бекер чудовиштето:cuc::cuc: денес дури претера, се опушти малку, дај боже некој ден да не го пцуеме за таа негова претерана самоувереност :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom