Избор на најсекси македонки!

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Кур сака таа бате. :icon_mrgr:

Битен е профилот на курот што ќе и влезе, ќе прифати и кур од 70 години ама со длабок џеб.
Не за оваа стриктно, може си е морално девојчето туку за повеќето спонзоруши.

Несака камионџии оваа.:P:P:P:D:D:D
Сака кремци со Аудиња.
Шо има везе :) Со камион возење добри пари се зема, у клуб негде ке ја видиш ке покажиш некој денар во стил пиење кола ова она и твоја е :P

Шо има везе :) Со камион возење добри пари се зема, у клуб негде ке ја видиш ке покажиш некој денар во стил пиење кола ова она и твоја е :P

Бате јас земам добри пари, ама ПРОФЕСИЈАТА е долна, како да ти објаснам, начинот на кој што јас ги заработувам парите е 10-пати покомплициран потежок од тој што ги заработува истите пари како мене, ама на 10 пати полесен начин.
Спонзорушите сакаат ТИТУЛА, ЗВАЊЕ, доктори, професори, политичари, дали се разбираме?

Бате јас земам добри пари, ама ПРОФЕСИЈАТА е долна, како да ти објаснам, начинот на кој што јас ги заработувам парите е 10-пати покомплициран потежок од тој што ги заработува истите пари како мене, ама на 10 пати полесен начин.
Спонзорушите сакаат ТИТУЛА, ЗВАЊЕ, доктори, професори, политичари, дали се разбираме?
Ееее и ти нема па да ја жениш. За да ја плеснеш еднаш нема потреба да и кажеш што работиш речи и клуб имам мој у Немачка. Пред некое лето со другар едни такви запознавме тој и вика јас менаџер сум овде( за клубот кај шо бевме излезени) јас и викам на другата во Италија учам.:pos:На крај у стан треба да ги носиме двајцата без кола се вадевме демек не возиме пијани и со такси ги зедовме . :D

За да ги плеснам неморам да се замарам да им смислувам приказни..
По Србија по паркинзите има еден куп. Плесни ја дај и 15-20 евра и надвор од кабината :P:P
Такви има еден тон, поентата е што нема како што треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom