Албанија - место за одмор

• Креатор на темата Креатор на темата Marlboro
  • Време на започнување Време на започнување
Да има едни со комбиња одат до тирана 600 повратна карта е.
Мислев дали си бил во шенѓин или велипоје тоа ме интересира повеќе од автобусот, со кола ќе одам ако одам:)

Мислев дали си бил во шенѓин или велипоје тоа ме интересира повеќе од автобусот, со кола ќе одам ако одам:)
Шенѓин е една огромна плажа пандан на катизма да речам. Многу е убаво уредена водата е чиста и солидна за јадранско море немаш грешка не бери гајле.

Дечки, некое местенце во албанија за со деца? така нешто паркче занимација?

Дечки, некое местенце во албанија за со деца? така нешто паркче занимација?
Ksamil...ima mal luna park no navečer e slabo
Valona...ima sve(100 000 grad), no apartmanite se na 3 km od centarot na gradot.
Kavaja, Golem i Drač nemaat higiena...

Imas i Shengjin blizu Skadar, osobeno vo resort Raffaello imas bazeni i igracki za deca. Mozda ima i povekje sega, ne sum bil poslednive 3 god. tamu.

Pozdrav drustvo. Himare, Dhermi, toj del juzno od Vlore prema Saranda, da spodeli nekoj info od prva raka?
Дерми е малку досадно навечер, нема ништо, но е прав одмор. Водата во дерми е најчиста и најбистра од било каде во овој дел од балканов

Химара е топ мало градче, воглавном се грци меѓу населението, но тука мал проблем е што се влива една река од планината, и водата е доста постудена. За добро капење има многу убави плажи надвор од градот

Blagodaram za odgovorite gjoko i macko. So ogled na budzetot za godinava odam najverojatno himara, edno planirav drugo sosema ispadna no sekako ne sum bil natamu i bas sakam da go vidam toj del od jonsko. Pozdrav.

Химара е добро за со мали деца? Сакам после Торони 3-4 дена да отидам и таму.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Vo Himara na 3-4 metra moreto e veće dlaboko....pa treba malku pazenje so deca

Химара е добро за со мали деца? Сакам после Торони 3-4 дена да отидам и таму.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ксамил ти е мн подобра опција за со мали деца.

Se mislev i jas za Ksamil ama me popismanija edni prijateli koi bea i nikogas velat nema da stapnele tamu povekje, bilo batal mestoto, valkano pa guzva nevidena pa ne znam sto...

Дали бил некој во Спиле (Spille) да каже нешто повеќе за местото,што е како е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom