- Член од
- 24 април 2010
- Мислења
- 1.251
- Поени од реакции
- 1.756
Опаааа сеа и психолог стана.Види, јас те разбирам и го прифаќам твојот невропатолошки проблем. Навистина е жалосно што такво нешто ти се случило, ама јебига тоа е, природа.
Она што не ми е јасно е твојата геј параноја. Ти мрсиш муда како секаде на форумов се појавиле гејови.Такво нешто никој друг не пријавил, ниту се пожалил што те прави тебе единствен на форумов кој успеал да види суфицит на гејови.
Тоа покажува дека ти се чувствуваш загрозен од нешто што НЕ ПОСТОИ во твојата околина, и дека емотивниот импакт кој гејовите го имаат врз тебе е внатрешен проблем.
Од тука и заклучокот дека ти единствено се убедуваш себеси дека гејовите се одвратни, пропратено со секакви смајлија за повраќање. Зошто ти имаш потреба да се убедиш себеси дека хомосексуалноста е одвратна е прашање кое не мора да ми го одговараш мене, туку себе. Еве, од тоа прашање ќе те ослободам бидејќи гледам дека твојата емотивна стабилност е премногу фрагилна за вакви комплексни проблематики.
Прашањето кое ти треба да го одговориш е просто и единствено бара од тебе да знаеш да броиш, што верувам дека дури и некој кој што оди во теретана може да го прави, ако не друго барем до 10.
Наброј ги сите гејови на форумов кои ти си ги забележал за потоа да направиме споредба со тоа колку членови има и да одредиме колкав процент од форумското население се гејови.
За да ти е полесно ти го болдирав тоа што треба да го направиш. Болд значи дека буквите се подебели и потемни.
Имам и јас нешто болдирано за тебе:
"Да се расправаш со будала е како да се бориш со свиња во кал. После 1 саат сфаќаш дека свињата ужива...""
Последно уредено: