Девојка ми/дечко ми сака тројка

Девојка ми/дечко ми сака тројка

• Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште еден дечко.

Гласови: 54 10,6%
  • Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште една девојка.

Гласови: 264 51,7%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште еден дечко.

Гласови: 26 5,1%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште една девојка.

Гласови: 36 7,0%
  • Машко сум и сум против.

Гласови: 82 16,0%
  • Женско сум и сум против.

Гласови: 49 9,6%

• Вкупно гласачи
    511
Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
Види, јас те разбирам и го прифаќам твојот невропатолошки проблем. Навистина е жалосно што такво нешто ти се случило, ама јебига тоа е, природа.
Она што не ми е јасно е твојата геј параноја. Ти мрсиш муда како секаде на форумов се појавиле гејови.Такво нешто никој друг не пријавил, ниту се пожалил што те прави тебе единствен на форумов кој успеал да види суфицит на гејови.
Тоа покажува дека ти се чувствуваш загрозен од нешто што НЕ ПОСТОИ во твојата околина, и дека емотивниот импакт кој гејовите го имаат врз тебе е внатрешен проблем.
Од тука и заклучокот дека ти единствено се убедуваш себеси дека гејовите се одвратни, пропратено со секакви смајлија за повраќање. Зошто ти имаш потреба да се убедиш себеси дека хомосексуалноста е одвратна е прашање кое не мора да ми го одговараш мене, туку себе. Еве, од тоа прашање ќе те ослободам бидејќи гледам дека твојата емотивна стабилност е премногу фрагилна за вакви комплексни проблематики.
Прашањето кое ти треба да го одговориш е просто и единствено бара од тебе да знаеш да броиш, што верувам дека дури и некој кој што оди во теретана може да го прави, ако не друго барем до 10.
Наброј ги сите гејови на форумов кои ти си ги забележал за потоа да направиме споредба со тоа колку членови има и да одредиме колкав процент од форумското население се гејови.
За да ти е полесно ти го болдирав тоа што треба да го направиш. Болд значи дека буквите се подебели и потемни.
Опаааа сеа и психолог стана.:facepalm:
Имам и јас нешто болдирано за тебе:

"Да се расправаш со будала е како да се бориш со свиња во кал. После 1 саат сфаќаш дека свињата ужива..."":kuracc:

Последно уредено:
Член од
10 февруари 2010
Мислења
847
Поени од реакции
304
Админот да ја затвори темата.
Ова ќе иде до недоглед.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.630
Поени од реакции
34.016
Добар обид hack3ngin3. Ја акцентира хомофобијата портретирајќи ја улогата македонска верзија на реднек со лош хумор и стереотипи. Јас мислам ме постои геј што вака добро и креативно ја одбранил својата сексуална определеност, па и на другите, на социјалните мрежи. Сите паднаа на фората стварно. Kudos.

Ама ајде не зезај пееер, очигледно е дека тоа е машко газе и машки цициња.

I Love ..................... (‿ˠ‿) & (。 ㅅ 。)

D

Daedalus

Гостин
Јас не гледам ништо погрешно во обожување на машки газиња. Впрочем, кога идеме со другарите во теретана, под туш, нонстоп сакаме да си ги гледаме своите газиња на огледало и меѓусебно да си ги рејтаме газињата.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.937
Поени од реакции
83.207
Јас не гледам ништо погрешно во обожување на машки газиња. Впрочем, кога идеме со другарите во теретана, под туш, нонстоп сакаме да си ги гледаме своите газиња на огледало и меѓусебно да си ги рејтаме газињата.
Approved! Скроз бело машко хетеросексуално размислување. Најнормална појава, која и во наше друштво се спроведува редовно кога идеме на журки на Халкидики.
Ништо погрешно нема овде!
Ај разлаз сите!

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.888
Поени од реакции
25.181
Теретана-кафана, све је то исто.

Член од
10 февруари 2010
Мислења
847
Поени од реакции
304
Approved! Скроз бело машко хетеросексуално размислување. Најнормална појава, која и во наше друштво се спроведува редовно кога идеме на журки на Халкидики.
Ништо погрешно нема овде!
Ај разлаз сите!
Хахахахахаха

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.347
Поени од реакции
1.217
Сакам двајца да ме е**т
Ke najdeme[DOUBLEPOST=1520641599][/DOUBLEPOST]
Isto ovaka eden kolega na fax zboruvase kako tebe, nema nisto loso vo ova, nema nisto loso vo ona , pa prizna deka e pederiste, srekja vo Amerika so izbega oti negovata familija ke go obesea na plostadot.

Kajgana Shop

На врв Bottom