- Член од
 - 12 февруари 2014

- Мислења
 - 7.976

- Поени од реакции
 - 25.649

Најпрво, сочувство за жената што ја отврорила темава. Читајќи, мене нешто друго ми падна на памет... Немале многу односи во врска, сега во брак уште помалку, инсистира на дете и фамилија и откако ги добива фаќа патот со ДРУГАР со кој се понаша како да се во врска. Не ќе да има друга овој, може да има друг и поради притисок од општеството се оженил и склепал дете за да се маскира. 
ЏастБи, што мислиш за ова?

ЏастБи, што мислиш за ова?

да не е ова некоја дипломска? а? вака според насловот на темата и според ладнокрвноста и оправданоста во пишувањето за да би се одвивала идејата во продолжеток? туу бијонс каква си, па таа има мака бара помош, бара совет....мммм, ајде уште еднаш шанса ...мижам, јас сум ТАА ми се случи ова и ова, бебето слатко спие јас седам на форум и прашувам што да правам.... па одам на ФБ ... мажот ме блокирал ?ама ги избришал и сите заеднички фотографии со мене?

сакав да чујам и др размуслувања, ако читаш се, нејќам да глумам жртва нуту незнам што, нема никој од тука со било каков одговор да биде пресуден за мојата одлука што понатаму. Да бебето слатко спие