Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Остави ги, имав кажано дека новата комисија веќе ги разгледува.
Да видиме што глупости ќе се истресат
Samo pisav sto mi kazale. I ja cekam od 2014 sum ako saka i utre neka bide. A koj se razgledani koga sve sto pratam ne e mrdnato[DOUBLEPOST=1520256056][/DOUBLEPOST]
Ne e tocno do krajot na letoto nema da ima mnogu na dopolnitelna
Sakas da kazes deka ke bidat na finalen pregled ili so ukaz vo raka

DA pisam i jas nesto vo maj pravam 4 godini od iterviju mislam oti sega pak da podnesam pobrzo ke bide posle tolku vreme izgubiv nadez.[DOUBLEPOST=1520259478][/DOUBLEPOST]Raboti sajtot na ministerstvo za pravosudie.

Dali znae nekoj, dali ima najava za potpisuvanje na nov bran ukazi i do koga najkasno bi trebalo da bidat potpisani, ako ima nekoj informacija neka pise.

Dali znae nekoj, dali ima najava za potpisuvanje na nov bran ukazi i do koga najkasno bi trebalo da bidat potpisani, ako ima nekoj informacija neka pise.

Пиши и на Јотова, само таа знае

КОНТАКТИ
Дирекција "Канцеларија"
Софија 1123, "Дондуков" 2

Работно време:
понеделник-четв'рт'к
10.00-12.00 и 14.30-17.00 часа

Тел: (02) 9239333 /централа/
Факс: (02) 9804484 /централа/
Ел. пошта: priemna@president.bg

Sto e rabotava sto ne potpisuvaat ukazi ??? Jas cekam nad 3 meseci

Najde da kaze cistacot na krajnite kvartovi na nekoja germanska provincija. E, da boli veruvam... davas tolku pari, cekas so godini, posrednici te zaebavaat i za na kraj da dobies evropski pasos za da metes ulica.
Eh toa e zivotot e surov i ne e spravedliv ama barem malku svest da imase (ako ja imase nemase da si toa sto si) ke si gledase vo tvojot dvor a ne vo tugiot
Podobro cistac na krajni kvartovi na nekoj grad u germanija otkolku umobolno stvorenje kako nekoja clenka na forumov :)

Denes promenet statusot na eden moj drugar od zadolzitelna na finalna intervju maj 2017 pozzdo site

Znae li nekoj sto se slucuva? Od dekemvri mi e smenet statusot i cekam ukaz da mi se potpise...Posrednikot togas mi kaza 1-2 meseci deka traelo ama ne ke da e taka...

ab
Само што таа лична карта не е привремена, туку со неограничен рок.
bas me interesire so taa karta znaci samo za u bg vaze da zivees i rabotas e sea so istata karta dali moze da se patuva u eu potocno anglija i kolko vreme e dozvoleno prestoj ?

Јас сум 10***/2015 со интервју март 2016. За нас ништо ново немат :/
Исто.. 10XXX/2015 Интервју Март 2016.. Тапкаме во место.. Ништо што правевме досега, тоа и отсега . Ке си чекаме. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom