Klin
Колце
- Член од
- 6 јануари 2014
- Мислења
- 4.411
- Поени од реакции
- 7.871
Kurofmiникој не сака да ни го смени името. нашиве `политичари` сакаат да го сменат името за да продолжи бизнисот.
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Kurofmiникој не сака да ни го смени името. нашиве `политичари` сакаат да го сменат името за да продолжи бизнисот.
Ete. ke imash prilika i ti da bidesh dijaspora/iselenik, ke pochustvuvash na svoja kozha.Se sto vredese i imase nekoj kvalitet si zamina, ostanaa oloshite, gjubreto i onie sto nemozat da se snajdat.
Za golema srekja sto jas si zaminuvam od tuka, go napustam brodot za mnogu skoro vreme.
А бе јас ќе ја баталам, ама смешно е бе Владе.Batali Emka, pisi propalo e cupeto. Taa zaedno so Berik i uste dva trojca kolku se izberbatija vo edna druga tema, adminite moraja da pritrcat na pomos. Inaku Emka objektivna ja vikaja na fakultet, deka objektivna de. Tuku dali go pamtis onoj veleski tvor cie najgolemo dostivnuvanje i bese sanker vo Bosna pa se puvase tuka kako vo NASA da raboti. Tek da vidis kolku lajkoj berese. Nesto togas ne im precese deka i taa e dijaspora. Tuku so ti objasnuvam ko jasna e borbata.
Тие од дијаспората се криви.Site po 100 kamsici.
![]()
Imam jas poveke zanaeti, razbiram mexanika, aktiven profesionalen vozac sum so C+E + ADR sertifikat, diplomirav medicina, ke probam gore nekoe vreme.Ete. ke imash prilika i ti da bidesh dijaspora/iselenik, ke pochustvuvash na svoja kozha.
Kolku e toa golema srekja ili ne e (shto zaminuvash) ke znaesh za nekoja godina. Nemoj da mislish deka se e podmachkano...Ona poznatoto "Samo noga da mi stapne" e iluzija i ako na pochetokot vidish nekoe evro/dolar na patot namoj da go shutnesh so zborovite : De bre, ushte od sega li ke ve sobiram?
Со среќа нека ти е.Se sto vredese i imase nekoj kvalitet si zamina, ostanaa oloshite, gjubreto i onie sto nemozat da se snajdat.
Za golema srekja sto jas si zaminuvam od tuka, go napustam brodot za mnogu skoro vreme.
Imav predlozeno mnogu mnogu oddamna, uste pred ovie sranja na forumot da ima opcija pod avatarot da sedi drzava od koja pisis. Znaci ne grad, ne ulica, maticen broj ili nesto slicno, ednostavno samo drzava.А бе јас ќе ја баталам, ама смешно е бе Владе.
Емка од Долно Коњско (охридско), која се преселила во Скопје во потрага по подобар живот, исмева и вреѓа луѓе кои исто како неа се преселиле на друго место во потрага по подобар живот, заборавајќи дека лани оставала опинци пред Влада во нивна чест.
Не може да не се смееш на онакво самоутепување.![]()
Zatoa sho od site zapadnjacki iminja samo Jess Baily mi e omileno.Зошто ги плукате дијаспората и тие имаат право и се нарекува Македонци и што е проблемот? Јас немам ништо против напротив и мило ми е за подршката за ИМЕТО и Индентитетот
Sent from my iPad using Tapatalk
А дали ти текнува дека не му е вистинско име а?! И се преставил како Џес Липникот Бејли дали му е вистинско име ?! За мене е БПКZatoa sho od site zapadnjacki iminja samo Jess Baily mi e omileno.
Грчев кажуваше дека македонците се фашисти а шиптaрите партизани.Како помина дербито Петровски - Грчев?
Немав можност да го гледам. Имаше некои интересни случки?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Дај боже да има референдум и да пропаднат преговорите.http://makfax.com.mk/daily-news/во-грција-се-подготвува-нов-протест-за/
Во Грција се подготвува нов протест за името
„Ако прашањето пристигне во парламентот и не биде распишан референдум, ќе објавиме 48-часовен генерален штрајк, кој ќе трае додека не бидат исполнети нашите барања, односно барањата на луѓето. Истовремено, ќе го повикаме грчкиот народ да излезе на ’Синтагма’ и да го опколи парламентот за да ги заштитиме и демократијата и Македонија“, изјави Јаковидис пред телевизијата „Скај“.
Ако Грција распише референдум, толку од решавање на спорот. А најверојатно ќе има таква иницијатива.