мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.390
- Поени од реакции
- 24.096
Ako se vika Tito togas ok bi bilo? Za Petkovski prasuvam.Да беше Јован можеби ќе беше ОК, вака станува збор за шизофренија.
Ako se vika Tito togas ok bi bilo? Za Petkovski prasuvam.Да беше Јован можеби ќе беше ОК, вака станува збор за шизофренија.
Бреј, ко доктор да сум у некоја ментална установа.[DOUBLEPOST=1520269795][/DOUBLEPOST]Ako se vika Tito togas ok bi bilo? Za Petkovski prasuvam.
Не се финти, многу добро прашање е не бегај, одговори.Не сум таков па да паднам на овие финти...како си за бан еден ама ај...комуњари се модератори.
Ja ko doktor ja nesto drugo. Tuku legitimno prasanje veke ko se fati za iminjata. Dali Tito kako ime e podobro ili poloso od soznam Djesika na primer?Бреј, ко доктор да сум у некоја ментална установа.
Која црна Бугарија бе кога пола и повише беа расипани. Ич не ни требаат за поклон расипани. Не беше одлучено за Солун, туку Бугарите и Србите не дозволуваа и МОРАШЕ преку Солун.[DOUBLEPOST=1520270384][/DOUBLEPOST]Не знам? Во 2001 година не беа користени украински тенкови и муниција, се користеа само су-25 и ми-24
договорот меѓу Македонија и Украина беше склучен во октомври 2001 година, нема теоретски шанси тенковите и друго оружје да пристигнат во Македонија за две недели. До октомври 2001 година, сите тенкови и оружје беа донирани од Бугарија. Авионите и хеликоптерите поминаа низ Бугарија, тенковите t-72 беше одлучено да поминат низ Солун, бидејќи тоа е 100 километри од Македонија, инаку требаше да патуваат 1000 километри со воз, а потоа и со камиони бидејќи дури и до ден денес нема шини помеѓу МК и БГ.
Зошто така ги гледаш работите?Јас ќе ти објаснам, многу е ЕДНОСТАВНО.. Поради МАТЕРИЈАЛНА КОРИСТ, друг изговор нема.
Да може да вози Мерцедес од 2000-та година за 800 евра на БГ табли и да се прави џек.
Ете заради тоа.
Баш напротив сметаат албаските гласови т.е. има поголема излезеност а кај Џон смета лицемерноста.Им сметал Џон од Сиднеј што протестирал но не би им сметало што пола милјон албански гласа би одлучувале дали би се викале новомакедонци или горномакедонци.
Протестот со опинците беше во чест на "сите блиски луѓе кои што заминале од татковината во потрага по нормална живеачка", без разлика дали се викаат Џон Крокодилов, Коле Кршикоски или Јован Петковски.Овие не се иселени во Еустрелеа и не се викаат Џон, Кирк сеуште се викаат Јован, Кирил итн. и знаат што се случува овде.
Терористи беа тие што се бунеа против двојазичност...сега УЧК ќе игра оро благодарение на Сељакот од Муртино.Џафери ја закажа седницата за законот за јазици утре напладне
http://24vesti.mk/dzaferi-ja-zakazha-sednicata-za-zakonot-za-jazici-utre-napladne
Еве утре и граџанската дијаспора ќе излезе на улици. Кога Таљат на сила, вон деловник ќе го прогура законов и кога Кујтим утре ќе пука од радост во Берн знам дека нема да реагираат
Vo Kina, Kanada, bez razlika kaj I da otides sekogas ke se srekjavas i sekade ke sretnuvas takvi licnosti, da znaes.Им сметал Џон од Сиднеј што протестирал но не би им сметало што пола милјон албански гласа би одлучувале дали би се викале новомакедонци или горномакедонци.
Не бе браќа.Ни Џон ни Џесика не избегале од државава зошто немале леб да јадат.Избегале од проста маса,од чобани,преваранти,злобници со мали црни срценца и психички растроени ликови со кои ни два реда разговор не можеш да сплетеш без да те навредат.Среќно Џон и Џесика.
Како беше зборот за хипокризија?Овие не се иселени во Еустрелеа и не се викаат Џон, Кирк сеуште се викаат Јован, Кирил итн. и знаат што се случува овде., скоро заминаа не у времето на Тито.
Се сложувам дека има.Меѓутоа интелектуалната маса што ја напушти државава создаде мнозинство од имбицилно мнозинство.Додека интелектуалците градат и придонесуваат за туѓи држави останатата имбицилна маса го уништува и она малце што сме го сочувале.Vo Kina, Kanada, bez razlika kaj I da otides sekogas ke se srekjavas i sekade ke sretnuvas takvi licnosti, da znaes.
Mislis vo Avstralija nema takvi, prevaranti, zlobnici, mislis site arno ti posakuvaat?
никој не сака да ни го смени името. нашиве `политичари` сакаат да го сменат името за да продолжи бизнисот.Па ја да сум патриот, со зурла и тапан по дома, со ставено додавка на ФБ - Македонски, или Ќосето. Па не ти седам бре у таа фашистичка земја ни минут поише. Одма прибирам стопанката, палам авионот и се враќам во МК. Ја да плаќам даноци во земја која сака да ми го смени името и да ме нема од лицето на земјата? Никад! НИ КАД!
Е ама, не било баш така : ))
Se sto vredese i imase nekoj kvalitet si zamina, ostanaa oloshite, gjubreto i onie sto nemozat da se snajdat.Се сложувам дека има.Меѓутоа интелектуалната маса што ја напушти државава создаде мнозинство од имбицилно мнозинство.Додека интелектуалците градат и придонесуваат за туѓи држави останатата имбицилна маса го уништува и она малце што сме го сочувале.