Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За казниво незнам дали е, али премногу пречи на другиве автомобили кога се разминуваш и често ќе ти блиндираат.Здраво. Дали се исплати да ставам лед сијалици напред и дали е казниво?
Читав и дека ксенонот не траат толку долго како ЛЕД сијалиците, треба да се менуваат почесто, додека ЛЕД-от има 50 000 часа гаранција, а може и повеќе.
За казниво незнам дали е, али премногу пречи на другиве автомобили кога се разминуваш и често ќе ти блиндираат.
А имам чуено дека може и инсталацијава на колава да ја сјебеш, поточно да лапа повеќе струја отколку што е потребно.
И јас се мислев за купување, ама после тоа... си реков подобро не.
дали сте сериозни со ова забранетиве?
па скоро сите новиве коли доаѓаат со лед светла и на никого не му сметаат зашто се убаво подесени, а има и идиоти што возат халгени сијалици (оние незнам со појака светлина ова она) а ги отерале у воздух мислиш сигнализираат на авиони.
И далеку од тоа дека ксенон се најјаки, ме мрзи да го барам видеото сега каде прават споредба, на јутјуб сигурно ќе најдете милион, ксенон има најјаки долги, а обични се најјаки на лед.
Размислував да порачам некои од ali express за некои 20-30 долари. Е сега, има некои што се ладат со кулер, а други имаат нешто како плетени метални влакна. Кои се подобри?
дали сте сериозни со ова забранетиве?
па скоро сите новиве коли доаѓаат со лед светла и на никого не му сметаат зашто се убаво подесени, а има и идиоти што возат халгени сијалици (оние незнам со појака светлина ова она) а ги отерале у воздух мислиш сигнализираат на авиони.
И далеку од тоа дека ксенон се најјаки, ме мрзи да го барам видеото сега каде прават споредба, на јутјуб сигурно ќе најдете милион, ксенон има најјаки долги, а обични се најјаки на лед.