LordDragonII
Dr.Strangelove
Поентата е; не заболе курот за тоа како некој во Сиднеј се чуствувал околу некој прецизно одреден проблем, проблем кој е наш не негов.Добро... што е поентата???
Ние живееме овде и ние имаме чуства ебаве емовците.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поентата е; не заболе курот за тоа како некој во Сиднеј се чуствувал околу некој прецизно одреден проблем, проблем кој е наш не негов.Добро... што е поентата???
па еве мене на пр кур ме заболе како грците се чуствуват во однос на нашето име, они не живеат тука шо кур ги боли како се нарекуваме? ако им удостоиме на грците и нивните чуства зошто да не му удостоиме на некој во сиднеј, како беше она за лицемерието?Поентата е; не заболе курот за тоа како некој во Сиднеј се чуствувал околу некој прецизно одреден проблем, проблем кој е наш не негов.
Ние живееме овде и ние имаме чуства ебаве емовците.
Исто и мене (нас) не заболе тоа како се чуствуваат, во надмоќна позиција се и си играат кур ташак.па еве мене на пр кур ме заболе како грците се чуствуват во однос на нашето име, они не живеат тука шо кур ги боли како се нарекуваме? ако им удостоиме на грците и нивните чуства зошто да не му удостоиме на некој во сиднеј, како беше она за лицемерието?![]()
Кому да кажам?Ах еве го и главниот, што имаш да кажеш ти за безобразното лицемерие на Џесика од Сиднеј?
Шип.арите нема да ви дозволат.Нема двојно државјанство нема влада.Убаво ви пишаа погоре. Нека укинат двојно државјанство ќе ги видите патриотите на дело
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не му смета Агим што не му признава ни држава ни закони,му смета некој Џон од Сиднеј кој испаднал на протест.
Дознавме зошто на шарениви им делеа куртони кога го боеа Скопје.
Vojvodo samo ti mozes da ja spasis rabotata. Ajde preseci i da terame ponatamu. Ovie sto ne se krsteni so tradicionalni iminja imaat ili ne pravo da protestiraat? Ili skraja da e da ne se krsteni vo nasata crkva.Влатче и неговите обиди за сарказам.
Не му смета Агим што не му признава ни држава ни закони,му смета некој Џон од Сиднеј кој испаднал на протест.
Дознавме зошто на шарениви им делеа куртони кога го боеа Скопје.[DOUBLEPOST=1520179907][/DOUBLEPOST]
Шип.арите нема да ви дозволат.Нема двојно државјанство нема влада.
lele se ke najdes na temava. psiholog pa i socio antropolog i vrven istoricar u edno. na kraj taksist.
i need to take a break.
Проблемот е што за се зборувате цело време.Но кога ќе дојде дискусија за некој Агим нешто не ви се збори.Кој спома дека не му сметал Агим?
Еве, за вакво биполарно растројство зборувам цело време.