Избодено 16 годишно момче на Рекорд во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата FilipMKD007
  • Време на започнување Време на започнување
проблемот е дека ќе поминат лесно, бидејќи се Албанци.
Не се шегувај, доживотни робии добија затоа што се албанци, знаеме какви судења имаше...
Се сложувам дека очигледно има толерантност кон сторителите на насилство, ама зошто мислите дека албанците сме поштедени со тоа, зошто мислите дела сме привилегирани со тоа?

Не се шегувај, доживотни робии добија затоа што се албанци, знаеме какви судења имаше...
Се сложувам дека очигледно има толерантност кон сторителите на насилство, ама зошто мислите дека албанците сме поштедени со тоа, зошто мислите дела сме привилегирани со тоа?
Кој бе добил доживотна робија пошто е Албанец? Ако ми кажеш овие од Смилковско, ќе љетиш од кров.
Иначе што мислиш, зошто има толерантност кон сторителите на ова насилство, зошто „пајакот“ ја расчукал полицајкава?

Дај му прст,ќе ти бара и ќе ти земе рака,а потоа ќе те гризе.
Ама,не смее тоа да им се дозволува повеќе.Треба да се воведат механизми за контрола на малцинствата.Нека разберат дека се во туѓа држава и дека не смеат да се занесуваат.Или да научат да седат мирно во соживот или сиктер од државава !

Излезете на протест против криминалецот што го прободе детето и барајте одговорност.

Албанците се заштитени од УНЕСКО.

Треба да се воведат механизми за контрола на малцинствата. Треба да се воведат механизми за контрола на малцинствата.Нека разберат дека се во туѓа држава и дека не смеат да се занесуваат.
Така е, да се доведат механизми за контрола на малцинствата! Ја сум за логори или еве, да не бидам бесчуствителен, да се стават во гета!

Така е, да се доведат механизми за контрола на малцинствата! Ја сум за логори или еве, да не бидам бесчуствителен, да се стават во гета!
Треба ист третман како во западните европски демократски држави.
Дражавата не треба да се прилагодува за нив, тие треба да се прилагодат да живеат во државата.

Кој бе добил доживотна робија пошто е Албанец? Ако ми кажеш овие од Смилковско, ќе љетиш од кров.
Иначе што мислиш, зошто има толерантност кон сторителите на ова насилство, зошто „пајакот“ ја расчукал полицајкава?
Има и други случаеви кои нормално не ги знаеш, нејсе, нема врска.
Сигурно не дека од американска амбасада не им дозволуваат да ги најдат сторителите ако веќе сакаш теории на заговор.
Јас мислам дека институциите се неспособни, но ако намерно го толерираат тоа, сигурно не е во полза на албанците, туку има позадина...

Јас мислам дека институциите се неспособни, но ако намерно го толерираат тоа, сигурно не е во полза на албанците, туку има позадина...
Илуминатите пер преку Сорос и Бејли, намерно прават вакви конфликти за да ги скараат луѓето.

Кои сеа, Шведска или јуесеј? Километри разлика е тоа. Или тебе, све ти е исто тоа?
Не мора километри, еве може да земеме пример од демократските држави во соседство, Грција и Бугарија, членки на ЕУ.

Не мора километри, еве може да земеме пример од демократските држави во соседство, Грција и Бугарија, членки на ЕУ.
Ај ако не и Румунија, као членка на ЕУ. :D
Туку, која ти е поентата? Дека има земји во кои постои лицемерие за тоа како се третираат малцинствата? Сите го знаеме тоа. Дали е тоа ок? Не е.

На мене една работа не ми е јасна .. на толку неправди, угнетувања, заплашувања, толку ли бе не се најде еден од мајка роден да направи пример од нив? Овој у Флорида оти го избркале од школо рокна 20 невини луѓе, а овие нашите немаат срце против кривците да превземаат радикални мерки.

Абе растопи еден автобус на релација Чаир-Арачиново или кај и да одат шпонските автобуси и ај сиктер туго. Овие во Ѓорче колку јако почнаа пред некоја година кога го убијаа ова момчето Ангел, за жал не довршија.

Ќе те сопрат бе батка,еве за 2 дена да има протест сигурно 2000 души ќе испадне,првиот испад во протестот 200 души ќе ги наредат со казни како елка од по 500 евра кој има вишок толку да продолжи до крај ? Додека на бројка од 20 000 да излезат да видиш дали ќе продолжи сето ова.Како што прочитав детето било во добра состојба му посакувам брзо опоравување,а друго да се запрашаме што ќе беше доколку беше обратна ситуацијата ?

Во каква состојба е детенцето?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom