Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не мора да е роден пред 1918 г. од тој што ќе вадиш документ, може и покасно. Еве на пр. ако дедо ми е роден 1926 г. и извадам Извод од родени, на изводот се запишани неговите родители кои се родени многу порано, и тоа проаѓа, нема никаков проблем.
Се прашував за ова дали можеби има некакво влијание кога се мислев дали да извадам и умреница на прапра дедо ми роден 1890 година кадешто е заведен како пр. Петровски а во уменицата на ќерка му(прабаба ми) е заведен како Петров и на крај се одлучив да одам преку ќерка му родена 1919г. кадешто е заведен како Петров.

Samo da ve izvestam i jas dojdov do informacii sigurni od bg deka site sto imame podneseno ke zememe pasosi bez razlika koj preku koj i kako i toa za kratko vreme sega i za vo idnina ke se izdavaat za 3 meseci najmnogu od intervjuto do sega imalo zastoj poradi politicki pricini pri baranje na nasite politicari od mk no resen e problemot i za od prilika mesec ipol ke trgni rabotata so polna parea napred pozz do site i so srekja :)

Samo da ve izvestam i jas dojdov do informacii sigurni od bg deka site sto imame podneseno ke zememe pasosi bez razlika koj preku koj i kako i toa za kratko vreme sega i za vo idnina ke se izdavaat za 3 meseci najmnogu od intervjuto do sega imalo zastoj poradi politicki pricini pri baranje na nasite politicari od mk no resen e problemot i za od prilika mesec ipol ke trgni rabotata so polna parea napred pozz do site i so srekja :)
Dali mozi da znaeme od kogo se tie sigurni informacii od bg, ne mislam na ime da mi kazis tuku kakva funkcija Ima toj sto ti kazal,dali e vraboten vo MP ili nekoj posrednik, ke mi bidi milo ako e ova vistina

da i mene mi se javi bratucetkata na Bojko Borisov i kaza da ne se sekirame site ke si staneme Blgarcinja

ke se sobirat posrednicite i ke formirat partija a lider se znae koj ke i bide PK

ke se sobirat posrednicite i ke formirat partija a lider se znae koj ke i bide PK
Другар никој не ти наредува да веруваш на сила ко ќе се увериш дека од потврда советот одобрува тогаш и ти ќе
Станеш посредник на форумот......

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Се прашував за ова дали можеби има некакво влијание кога се мислев дали да извадам и умреница на прапра дедо ми роден 1890 година кадешто е заведен како пр. Петровски а во уменицата на ќерка му(прабаба ми) е заведен како Петров и на крај се одлучив да одам преку ќерка му родена 1919г. кадешто е заведен како Петров.
Убаво си направил, немаш никаков проблем, проверено е.[DOUBLEPOST=1519908486][/DOUBLEPOST]
Da te prasam so procedurata do
Ne e zdruzennie tuku politicka partija taka informqcijata popraja malku

Извини еве ќе се поправам, Политичка партија на изгубени случаи

Здраво на сите. Моментално сум на дополнителна со рок за доставување документи до 23.03.2018 (документите се веќе доставени). Од ваше искуство, колку долго во просек се чека на одговор кога веќе си на дополнителна?

Убаво си направил, немаш никаков проблем, проверено е.[DOUBLEPOST=1519908486][/DOUBLEPOST]

Извини еве ќе се поправам, Политичка партија на изгубени случаи
Bidejki se gleda deka si akademska licnost plus si so bugarski proishod dojdi ke ti bide interesno

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom