Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.914
Поени од реакции
30.890
Владата го нуди Планот за раст на бизнисмени од Саудијска Арабија

http://telma.com.mk/vladata-go-nudi-planot-za-rast-na-biznismeni-od-saudijska-arabija/

Ме радува што и оваа влада го продолжува трендот на братимење со далечните џамахирии. Исто како од Катарците на Груевски, и од Саудијциве на Заев очекувам инвестиции во инфраструктурата, посебно во џамии и минариња , а и во образованието во облик на разни верски училишта, по што голем дел млади од Македонија би заминале да прповедаат мир во блиско-источните воено зони.

Уште на Субрата некој братучед да се најде некако и ја наредивме
Најголемиот покровител на Исламска држава :coffee:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.946
Поени од реакции
50.859
Најголемиот покровител на Исламска држава :coffee:
Па не знам чив покровител се, ама знам дека откако вмро се побратими со Катар, нагло некако почнаа да никнуваат арапски џамии и школи по китните и мирни албански села.

Еве гледам на Телма нова епизода, број 200 од омилениот серијал на шарените револуционери “Продажба на Мерцедесот’’. Во денешнава епизода СОЗР ги објавија условите за купувачите.
Да причекаме да помине оваа епопеја со колава и уште името и законот што не постои да пројде, па здравје, после конечно да ја огрее сонце жална македонија, како што ги огреа граџаните кои увелико цапаат во медовите

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.180
Поени од реакции
3.428
Џенералот е ТВ, леле, леле, леле ,
еее убаво си викат човек кога е без достоинство тресе зелени,
оваа Солза е мозокиште спрема овој.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.688
Поени од реакции
16.891
gospodinot mukoski treba da go nagradt a ne dago sudat!!!!1!!!
не се работи само за вратата, ами што ако внатре избувне пожар или некој фрљи солзавец, не може да избегаат пратениците ако е затворена вратата...
е не РЕЗИ на врата ќе ставале, како во Античко време:icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1519842556][/DOUBLEPOST]
http://24vesti.mk/vojna-za-kontraverzniot-spomenik-na-kjoseto

Монти Пајтон на месецот. Ликов е најјак.
ако НЕ Е платен на италијанската фирма ТРЕБА да се постави Ќосето пред ИТАЛИАН ЕМБАСИ :icon_mrgr: бидејќи сега правно испаѓа Ќосето е италијанска Донација :cool:

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.349
Поени од реакции
21.733
Иронијата да биде уште поголема, во био (на Твитер) со години му стоеше "Не бацувам ни газ, ни рака!", за на крај да се испостави дека не само што бацувал, туку и лижел. И газ, и рака, и мадиња.

Кој би рекол дека координаторот на сендвичиве од форумов ќе испадне ваков подлизурко, беда од човек, верен до гроП на својот пастир.

M

mar30

Гостин
Сотир е цар:pos:,ја утнал професијата заслужува оскар(y) сеуште не е касно за да си направи добра кариера во холивуд

Што ми се дереш бе?! е јак момент:facepalm:

-----------------------------------------------------------------------
edit:
протестот вчера не бил партиски:pos:

изјави од 'народниот' 'непартиски' протест:
-Заев нека иде Муртино да си ја продаде жената
-Оваа влада марионетска влада
-Народот ке му ппресуди на Заев
-Оваа влада е нелигитимна

Последно уредено од модератор:
S

silmarillion

Гостин
Кај беше Сотир кога СДС го сменија името у ОН у ФИРОМ? Има доволно години мислам да неможе да се амнестира као мал бев тогаш.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Јaс не знaм штo лупa глупoсти oвoј Кoстoв,се знaе декa АЛАЈДИН ДЕМИРИ е у прaвo,oн и мисли дoбрo нa Мaкедoнијa.Зa Кoстoв се знaе oн е oд Вмрo предaвник,прoтив Мaкедoнијa,сaмo Албaнец мoже дa ни мисли дoбрo,пoгoтoвo aкo е прoтив Вмрoвците

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Костов исто и мисли добро на мајка Македонија а бога ми и жена му и децата не само на мајка Македонија туку и на авијацијата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom