INDIJANEC123
Женкар, Илуватар
http://24vesti.com.mk/osmani-ne-odi...ata-veli-se-raboti-za-procenka-na-vicepremier
А овој Македонија ја претставува или Косово и Албанија?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So te citam cuden. Ti ke se vozis so toa sluzbeno vozilo ili toj. Koj sakas da kazi kakva treba da bidi, Ti ?
Не знам дали ќе влијае бојата, може бела основна, попуст има дека за службена/фирма.
Домаќини љуѓе се ова, не вервам арч да прат за такво нешто
Не знам кој друго би одбирал спецификации по личен вкус за набавка на службено возило, или пак дезени на ентериери за други јавни набавки итн
Јбга, курто и мурто.
И на албански немало да го разбере колата.Zatoa sto ...na primer ...... eden Makedonec od dijasporata koj na primer ima 40 godini , od koi 35 godini gi pominal ziveejki vo Makedonija, pridonel povekje za razvojot na Makedonija vo svoite 35 godini pominati vo Makedonija , od nekoj Makedonec koj ima 18 godini, i zivee vo Makedonija vo momentot na glasanjeto .
Dovolno ti e, ti se razjasni, ili sakas poveke primeri ?[DOUBLEPOST=1519421945][/DOUBLEPOST]
Na koj jazik se komandite ? Ima dvojazicnost , so ogled deka se rabori za drzavno, sluzbeno vozilo ?????![]()
Албанциве од Струга викаат дека ја набавил со гласовни команди а не зборувал баш јасно.
So te citam cuden. Ti ke se vozis so toa sluzbeno vozilo ili toj. Koj sakas da kazi kakva treba da bidi, Ti ?
I so ke ti meni tebe , da ne se povozis slucajno so nea?
I ne tuku maftaj so toj ventilatorot, ne sme leto![]()
За ДУИ би гласале да ви допопикаме. Абе стварно си сериозен или на шега си ја фати работата?Зошто би гласела дијаспората во Македонија?
Зошто?
Што може да му смени ситуацијата кога тој заработува, гради иднина во друга држава, а во Македонија доаѓа на 1-2 недели одмор?Zatoa sto ...na primer ...... eden Makedonec od dijasporata koj na primer ima 40 godini , od koi 35 godini gi pominal ziveejki vo Makedonija, pridonel povekje za razvojot na Makedonija vo svoite 35 godini pominati vo Makedonija , od nekoj Makedonec koj ima 18 godini, i zivee vo Makedonija vo momentot na glasanjeto .
Dovolno ti e, ti se razjasni, ili sakas poveke primeri ?[DOUBLEPOST=1519421945][/DOUBLEPOST]
Na koj jazik se komandite ? Ima dvojazicnost , so ogled deka se rabori za drzavno, sluzbeno vozilo ?????![]()
Епа ајде кажи што можеш да промениш ти од странство, апсолутно ништо, така?За ДУИ би гласале да ви допопикаме. Абе стварно си сериозен или на шега си ја фати работата?
http://24vesti.com.mk/osmani-ne-odi...ata-veli-se-raboti-za-procenka-na-vicepremier
Ginam , ginam . Mene prv me otepaaЕте сеа, недоразбирање, и јас исто велам ко тебе, шо има друг да мисли, тек па да брчи за било шо со ваква власт, грешно ме протумачи
Шо Војвода си ваков шо гини за Камедонија без трошка личен интерес а за знамето пишува дека е вентилатор![]()
Што може да му смени ситуацијата кога тој заработува, гради иднина во друга држава, а во Македонија доаѓа на 1-2 недели одмор?
Што може да му сменат изборните резултати во Македонија?[DOUBLEPOST=1519422633][/DOUBLEPOST]
Епа ајде кажи што можеш да промениш ти од странство, апсолутно ништо, така?
Што може да му смени ситуацијата кога тој заработува, гради иднина во друга држава, а во Македонија доаѓа на 1-2 недели одмор?
Што може да му сменат изборните резултати во Македонија?[DOUBLEPOST=1519422633][/DOUBLEPOST]
Епа ајде кажи што можеш да промениш ти од странство, апсолутно ништо, така?
Zdravo, jaska sum komunistin i pari ne me interesirat, zasto pri komunizmot ke gi maneme.Здравеите, тебе за това тука, в`ф лева или в`ф евра те плаштат?
![]()
Од кога бе промената на името ти стана промена на идентитетот ?!? Нели заев ве лажеше дека со промена на име не се менува идентитет...@Igorcemk
Каков бенефит има личност која живее во Аустралија, која не знае кај е Македонија на картата, која има променет идентитет т.е е со странско име и презиме, нема воопшто стапнато во Македонија.
Зошто таквата личност би гласала во Македонија и зошто би ја ставил во ист кош т.е еднаква со населението кое живее во Македонија?
Како може да се одразат изборните резултати од МАКЕДОНИЈА врз неговиот живот во АУСТРАЛИЈА?