Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ретко давам препораки тука, ама за El Cuerpo морам. После Контратиемпо го изгледав и другиот филм на режисеров и браво! 2/2 има, предобри му се. После Оскариве обавезно да најдете време да ги ѕирнете, одамна не се дискутирало за вака добри мистерии.

Screenshot_8.png

На светов само Ким Џонг Ун во Северна Кореа има поголем апровал рејтинг од филмов.

Гранде=расист
Донев=почитувач на различни култури,народи,традици и тн

whatto=Misanthrope секогаш ја одбирам најдобрата опција

Гранде=расист
Донев=почитувач на различни култури,народи,традици и тн

whatto=Misanthrope секогаш ја одбирам најдобрата опција
ок си е 6че бе.. ама не ми беше забавен ко Тор третиов за да ми ја засени суперхеројската генерична формула.

Морав да ги паузирам Билбордите за да го acknowledge-нам фактот дека мајка му на Мек од Сани е у филмов и го глуми апсолутно истиот лик :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

As you were...

Морав да ги паузирам Билбордите за да го acknowledge-нам фактот дека мајка му на Мек од Сани е у филмов и го глуми апсолутно истиот лик :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

As you were...

pa koga ja vidov majka mu na Mac od Sunny in Philadelphia so cigarot... mi zasviri vovednata spica od serijata koja ima efekt ko taa na Benny Hill i se otkazav od sekoja nadez deka filmot ke se vrati.

:D

Inace niso posebno ni Call Me By Your Name. Godinava se reseni da me razocaraat so filmovive.

Sigurno se zberale ovie od akademijata i sto si rekle? @Anon

:D

Inace niso posebno ni Call Me By Your Name. Godinava se reseni da me razocaraat so filmovive.

Sigurno se zberale ovie od akademijata i sto si rekle? @Anon
Од сите шо ги следам на твитер добив заклучок дека само на женски им се бендиса филмот :rolleyes: добро е воте го помина тестот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom