Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Мило ми е што дезориентираноста на ова земја продолжи во вистински правец.Тотална деменција која се протега на површина од 25.713 км2.

-8 септември 1991.

Скоро еден поп на каса ми рече ``Ние во МПЦ работиме само со кеш`` (демек нема картичка). И извади и ми плати со железарии :facepalm: И ја треба после таков коментар да го гледам како свештено лице? Одвратно.

Многу поштуем промени (позитивни) кај луѓе што ги немам видено одамна. Пример бил дебел порано сега се средил, ослабел, заличел на човек што би рекла мајка ми. :D

Инаку ноќеска го имав најчудниот сон во историјата, сфаќам дека до сега сум сонувал многу пати глупости што е и нормално нели, ама да сонуваш дека ти израснал младеж на носот............................................... Мислам дека го допрев сонувачкото дно, нема подоле од ова.

Не дај боже како мене да сонувате како објаснувате кодови или решавате задачи по математика. :D :D :D

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

сум сомнувал дека сме влегле во ЕУ и сум купил ауто неми текнува модел само знам еуро 4 дизел , од германија и нели не се плака царина и ддв пошто сме у ЕУ

Кајга,
ај да видам дали знаеш кој е точниот одговор,
брррррр брррррр се вози на автопат со 160 км/ч наеднаш се блокира папучата за гас, кочницата не реагира општа паника прашање во тој момент што треба да се направи?
а) ...да се дигне рачна кочница !
б)....да се сврти клучот и угасне моторот!
в)...да се стави менувачот во лер позиција!
ајде да видам кое прашање се одбира што спас значи :)

Драга Кајгана,
Го прекршив постот, се омрсив и баш ми е криво поради тоа:unsure: Но од утре повторно ќе се потрудам да постам:)

Успат, онаа @Agda Beata ставила тема за готвање Романтична вечера. Не дискриминира нас слободните. Срам да и е!:D

Драга,

само уште 1 ден, само уште една ноќ не дели од почетокот на вонвременскиот концертен маратон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom