РЕК Битола е посебна приказан...за овие 3-4 години борба за власт се наслушавме многу гомнарии од страна на сдсм и соросоидите, многу од нив
контрадикторни сами на себе
- власта треба да понесе одговорност за неработењето на РЕК Битола поради бавното отклонување на хавариите
- власта намерно не ја оспособува РЕК Битола да работи 100% за да се богати увозничката струјна мафија
( Ангушев
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
)
- РЕК Битола произведува поскапа струја од увозната а енормно ја загадува Битола ... единствено точно и коректно, Нема зошто да праи РЕК Битола повисоки трошоци и да загадува КОГА има на пазар ефтина увозна струја !!
Арно ама сега за некој таму да ги наполно џебовите
БЕЗ ТЕНДЕР се направи зделка а парадоксот е дека СЈО во исто време има постапки за такви работи...
Сега оправданието на власта е дека било ИТНО ..
Па било ИТНО и ГП Бетон да го заврши музејот додека машините биле таму ( ако ги тргнеле од таму се е поскапо 2х) ама СЈО ја тужи Канчевска.... бај тхе веј, НЕЛИ беше оптужен и директорот на Бетон а сега нешто НЕ Е
![Лут :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/smilies/mad.png)
.. патем, едно наградно прашање:
Што е полошо,
превоз на ученици во Битола , поскап од тој во ТОКИО,
за кој ИМА прислушкувани разговори или
превоз на ученици во Струмица и Куманово ,
поскап од тој во Битола ама за кој
НЕМА има прислушкувани разговори ![Кул :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/smilies/cool.png)