Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ете за овај меч конкретно, дали мислиш дека Возниацки би победила во 6 од 10 утакмици? Јас немислам и не се кладев на него, за некој можи има вредност коеф. за мене немаше
не мислев ништо за тој меч, женски тенис посебно дуел на две добри тенисерки можи да трае два дена и на крајот таа шо ќе победи да не знае шо се десило

upload_2018-2-17_23-59-14.png

ова го мислев и никако не ми беше јасно како на Берлок во моментов беше 1.40 на старт па 1.50 рипна , немав ни никакво инфо дека Берлок изгубил рака или нога пред мечот па затоа е само благ фаворит...........јбг не го искористив ни како сингл ни како во комбинација

Утре ќе ја играм на 10 јурци Мугуруза, Квитова има 894023403432432423 мечеви изиграно у последниве месец дена и на турниров 2323432434423 минути. Дефинитивно е поуморна, еве ја гледам и репризата сега баш уморно делува у третиот сет, а и пред мечот со Возниацки го изјавила истото. 2.10 на Гуза, шукурац вреди бем му дете, денес не ни играше пошо Халеп и предаде, а и лесно дојде до финалето без премногу да се измори во претходните мечеви.

ја немам гледано Мугуруза воопшто 2018та , али Квитова освен со Серена сосите други е тотално непредвидлива од дна до небеса може да изигра

Ако игра Квитова во својот фазон Мугуруза може само да и даде рака и да и честита на титулата, али одам на картата умор кај Петра, а она е играч кој многу лесно може да се извади од комфорна зона, една дупла да направи, една-две грешки и иде возот у провалија, така да ми вреди некако 2.10 на Гуза само ете нема да ја форсирам, 10 евра доста и се нек си ебе матер. :D

не мислев ништо за тој меч, женски тенис посебно дуел на две добри тенисерки можи да трае два дена и на крајот таа шо ќе победи да не знае шо се десило

Прегледај го приврзокот 185846

ова го мислев и никако не ми беше јасно како на Берлок во моментов беше 1.40 на старт па 1.50 рипна , немав ни никакво инфо дека Берлок изгубил рака или нога пред мечот па затоа е само благ фаворит...........јбг не го искористив ни како сингл ни како во комбинација

За малку сингл не ја изиграв 2ка

За малку сингл не ја изиграв 2ка
Брату еден мал совет, не оди на тениси со вакви теории, тенисот е спорт кој или го разбираш и го играш или ако не го разбираш воопшто не го чепкаш. Милион пати имам објаснувано што се влијае за еден тениски тип. Претпоставувам дека ти двојка би го изиграл сингл овој Соуса а гарант не знаеш ни со која рака игра како прво, второ што тип на тенисер е (висок/низок, дефанзивец/офанзивец, земјаш/играч за брзи подлоги) и како трето не знаеш ни Берлок што играч е. :D Најдругарски те советувам на тенис да не се кладиш на слепо.

Брату еден мал совет, не оди на тениси со вакви теории, тенисот е спорт кој или го разбираш и го играш или ако не го разбираш воопшто не го чепкаш. Милион пати имам објаснувано што се влијае за еден тениски тип. Претпоставувам дека ти двојка би го изиграл сингл овој Соуса а гарант не знаеш ни со која рака игра како прво, второ што тип на тенисер е (висок/низок, дефанзивец/офанзивец, земјаш/играч за брзи подлоги) и како трето не знаеш ни Берлок што играч е. :D Најдругарски те советувам на тенис да не се кладиш на слепо.

Можда си во право ама ме влечеше коефициентот плус типстер од кој препишвам дел од типовите ја имаше клаено, ако ме верваш играм и Рагби ама не америчко туку Француско и Англиско и сосема солидно врвам, на тенисот имам околу 20тина синглој и на половичен учинок сум ама ај ќе те послушам.

Можда си во право ама ме влечеше коефициентот плус типстер од кој препишвам дел од типовите ја имаше клаено, ако ме верваш играм и Рагби ама не америчко туку Француско и Англиско и сосема солидно врвам, на тенисот имам околу 20тина синглој и на половичен учинок сум ама ај ќе те послушам.
Не ок е ако препишуваш од некој типстер што прати тенис и што дава анализи, мислев сам на своја волја ги пишуваш па затоа и ти го дадов советот.

Не ок е ако препишуваш од некој типстер што прати тенис и што дава анализи, мислев сам на своја волја ги пишуваш па затоа и ти го дадов советот.

Мадлаци разбира тенис ама скоро сите типови му се со вредност.

https://www.bettingexpert.com/user/profile/galgan

8200 uniti е во плус.

Мадлаци разбира тенис ама скоро сите типови му се со вредност.

https://www.bettingexpert.com/user/profile/galgan

8200 uniti е во плус.
Не можам тенис да препишам без да видам анализа зошто е одигран типот. :D Не знам, многу време пратам тенис и ваљда затоа не можам туку така да напишам нешто на тикет. :D

Не можам тенис да препишам без да видам анализа зошто е одигран типот. :D Не знам, многу време пратам тенис и ваљда затоа не можам туку така да напишам нешто на тикет. :D

Ако отвориш анализи за типовите ќе видиш дека се е банално и туку така се пиши колку да се исполни барањето од минимум 100 збора, ама сепак на крајот битен е профитот, а јас најмногу го гледам yieldot тој ми е најважен.

Не е лошо да препишвате типој од овде, пресвртница ми беше мене како да научам да се кладам правилно.

Ако отвориш анализи за типовите ќе видиш дека се е банално и туку така се пиши колку да се исполни барањето од минимум 100 збора, ама сепак на крајот битен е профитот, а јас најмногу го гледам yieldot тој ми е најважен.

Не е лошо да препишвате типој од овде, пресвртница ми беше мене како да научам да се кладам правилно.

Обично повеќето на бетингексперт ги објавуваат типовите веднаш откако ќе се отворат коефициентите и вршат еден вид корекција во корист на кладилниците, да не напоменувам дека повеќето играат на унибет и слични букмејкери каде што коефициентите паѓаат доста брзо на тие послабите лиги што се.

А и не е можно да ги пратиш оти пишуваат по милион типови секој ден

Обично повеќето на бетингексперт ги објавуваат типовите веднаш откако ќе се отворат коефициентите и вршат еден вид корекција во корист на кладилниците, да не напоменувам дека повеќето играат на унибет и слични букмејкери каде што коефициентите паѓаат доста брзо на тие послабите лиги што се.

А и не е можно да ги пратиш оти пишуваат по милион типови секој ден

Точно е дека клават по 30 синглој и ретко кој има таква банка за да испрати ама јас научив таму како треба и шотреба да знам, кладењето е токму то да знајш кај ќе падни коефициентот или границата. Сеуште сум почетник ама некогаш успевам да предвидам кај ќе падни еве за утре Капфенберг на 8.5 ја уплатив вчера сеа 13.5 е, Работнички ДНБ 2ка 2.20/сеа е многу паднат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom