M
mucu
Гостин
Daj be kazete dali proishodot vrz osnova na pradedo mi roden pred 1920god e garancija za bugarski pasos?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако имаш стар документ Гаранција еDaj be kazete dali proishodot vrz osnova na pradedo mi roden pred 1920god e garancija za bugarski pasos?
Daj be kazete dali proishodot vrz osnova na pradedo mi roden pred 1920god e garancija za bugarski pasos?
Jone?? Nemoj druzeОставам,
Аман изгубен сум без посредник (сарказам)
Не можам да трчам по други,
Ми се запна за од Јонче некој посредник од Охрид
Ако имате контакт пишете да му дадам ако не Здравје
Nema garancija za nistoDaj be kazete dali proishodot vrz osnova na pradedo mi roden pred 1920god e garancija za bugarski pasos?
Jone?? Nemoj druzeIMA tri broja covekot ama na nikoj ne kreva
![]()
HahahahaInfo od bliski luge na P .Kolev ignorirajte go profilot na FATIGOOVA![]()
Info od bliski luge na P .Kolev ignorirajte go profilot na FATIGOOVA![]()
A Ljupco sto i na Kamelija ili sto i bese? Isto tie taa skolaNe vi trebaat posrednici cela rabota mozete sami da si ja brkate a za prevodi i slicno ima kancelarija ljupco znaci nadole po sklite a ne karsi ambasada kaj prevarantkata kamelija nego levo od ambasadata po skalite ljupco za mali pari brka rabota za prevodi ili lekarsko i slicno a drugite raboti se sami za da si bidete sigurni pozdrav .
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Moze li so potvrda od arhiva??Акондо тој датум не однесеш стар докумен од агзархија или за дедоти бугарска војска или слично ќе те одбијат како и сите останати.Уште еден доказ дека со потврда не се мине
Nemoze isto da bide ksj kamelija se e duplo poskapo a za prevodi za pola saat gi imas kaj ljupco jas sum zadovolen i plus pak ke kazam za brkanje rabota sam bez posrednici nikoj ne trebaA Ljupco sto i na Kamelija ili sto i bese? Isto tie taa skola
Taa potvrda ti e idealna,ako ja imas izvadeno ili mozes vo brzo vreme da ja izvadis vednas nosi jaMoze li so potvrda od arhiva??
Za voena kniska
Било кој. Пријател сака да почне процедура ама од Охрид да е