Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432
Барам една песна, насловот го знам ама никаде не можам да ја најдам. Додуша не е песна туку е трака. Некој да не знае како и каде може да се најде?

Eccentric Heist
од Kenneth Eberhard,Jeffrey Lippencott,Mark Williams.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.878
Поени од реакции
6.936
Во автобус на радио ја слушнав песнава ама не можам да се сетам на повеќе од текстот освен...Дај ми можност ти, јас да те видам.....среќен да бидам и така нешто...од старите македонски забавни евергини...Дали може некој да се сети за која песна станува збор?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Двапати во неделата слушнав на радио една песна и никако неможам да ја најдам а многу е јака :D..па се решив да побарам помош тука..всушност песната е поп хаус онака од современите музичиња..шпанско-англиска во Романски стил и на крајот рефренот завршва show me love,show me love како единствен дел на англиски другиот е на шпански..иначе женско ја пее

Член од
28 јуни 2015
Мислења
886
Поени од реакции
528
Двапати во неделата слушнав на радио една песна и никако неможам да ја најдам а многу е јака :D..па се решив да побарам помош тука..всушност песната е поп хаус онака од современите музичиња..шпанско-англиска во Романски стил и на крајот рефренот завршва show me love,show me love како единствен дел на англиски другиот е на шпански..иначе женско ја пее
Тазе е песнава или малку постара (неколку години)?

Член од
28 јуни 2015
Мислења
886
Поени од реакции
528
Не знам,веројатно понова е штом ја форсираат.
Не сум ја сретнал песнава во последниов период.
Ако ја дознаам, ќе ти пишам инфо.

Прво што ми паѓа на памет, може да е некоја шпанска обработка на "Show Me Love" од Robin S.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не сум ја сретнал песнава во последниов период.
Ако ја дознаам, ќе ти пишам инфо.

Прво што ми паѓа на памет, може да е некоја шпанска обработка на "Show Me Love" од Robin S.
Пробав со тој наслов ама не е таа, многу јако песниче па посебно шпанскиот јазик му дава шмек.

Последно уредено:
Член од
28 јуни 2015
Мислења
886
Поени од реакции
528
Пробав со тој наслов ама не е таа, многу јако песниче па посебно шпанскиот јазик му дава шмек.
Може да се обидеш со следното...

Ако радиото на кое си ја слушнал песната има веб страна - посети ја, и види дали имаат топ листи.
Ако имаат топ листи - прочепкај таму. Добри се шансите да ги пронајдеш имињата на песната и на изведувачот.

Член од
15 февруари 2018
Мислења
3
Поени од реакции
0
Барам една песна на радио ја слушнав...
Пее женско и текстот од делот што го паметам е: од сите да стега посилно, ќе барам момче македонче.......ако ме љуби тој од срце и да не шета и да не лаже, тогаш ќе видите што знае македонското лично девојче

Член од
28 јуни 2015
Мислења
886
Поени од реакции
528
Барам една песна на радио ја слушнав...
Пее женско и текстот од делот што го паметам е: од сите да стега посилно, ќе барам момче македонче.......ако ме љуби тој од срце и да не шета и да не лаже, тогаш ќе видите што знае македонското лично девојче
Песнава е народна или забавна?

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Барам песна , стара е, вака нешто оди... Do you knooow what it feels like, to ... something.... in your eyes и пак, and do you knoow..

Некој?

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Поп песна, машко пее?
Да не е...

"Do You Know?" by Enrique Iglesias
Машко пее, можеби и бенд да е. Не е Енрике , многу постара песна е. Можеби Британец е тој што пее, угх . Ич не ми текнува

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom