Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јули 2013
Мислења
1.854
Поени од реакции
12.129
Треба поинаку да ја дефинираш работата. Миленко никогаш не кажа дека Земјата е рамна (барем јас не сум слушнал), туку имаше гости кои ја бранеа таа теорија. Самиот во најавите (мислам кај Јанко бурек) напомена дека не е тоа негова теза, туку на гостите кои планира да му гостуваат.
Со самото тоа што му дава можност во својата емисија на некој квази научник да ја брани таа теза,а притоа да се гордее што неговата емисија е најдобра во свет за таа тема,тој спаѓа во идиотите кои во 21 век веруваат во рамна земја.Срамота е воопшто да се прави муабет за таа тема,а не па да викнеш некој идиот да објаснува како земјата е рамна.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Треба поинаку да ја дефинираш работата. Миленко никогаш не кажа дека Земјата е рамна (барем јас не сум слушнал), туку имаше гости кои ја бранеа таа теорија. Самиот во најавите (мислам кај Јанко бурек) напомена дека не е тоа негова теза, туку на гостите кои планира да му гостуваат.
Да де, затоа дрдаше дека имал документи од НАСА дека земјата била рамна ама не ги покажувал не знам што.

Абе седи експертот, Кевин Митник vol.2, на цел форум аналфабети му отвори, на тебе експертот не. Ваљда прејак фајрвол си конструирал, нема лабаво

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.805
Поени од реакции
25.258
Оооо горд администраторе :D. Зошто досега се немате пофалено? Да ви беше есклузивно сатирична страната топ ќе беше, вака ви е фифти-фифти, но заслужен ви е лајкот од моја страна.
baraj go adminot po email ili na stranava na kraj krajeva ti si mu fan, treba da si “specijalen” slucaj da si go gubis vremeto so takvi budali, si znaes ti ubavo ustvari

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Со самото тоа што му дава можност во својата емисија на некој квази научник да ја брани таа теза,а притоа да се гордее што неговата емисија е најдобра во свет за таа тема,тој спаѓа во идиотите кои во 21 век веруваат во рамна земја.Срамота е воопшто да се прави муабет за таа тема,а не па да викнеш некој идиот да објаснува како земјата е рамна.
По таа логика, на пример, некој ќе каже дека е срамота да викнеш во емисија „капацитет“ како Заев. И да не го вика(л) никој. Треба да почнеме да живееме по други принципи. Пазарот да е мерило, не правила. Ние никако да почнеме пазарно да мислиме и да делуваме.[DOUBLEPOST=1518696834][/DOUBLEPOST]
Абе седи експертот, Кевин Митник vol.2, на цел форум аналфабети му отвори, на тебе експертот не. Ваљда прејак фајрвол си конструирал, нема лабаво
Да, треба да си експерт за да кликнеш на линк. Нема што. Мисли малку кога кажеш нешто. Малку логика вклучи. Многу е тешко да кликнеш на линк, а?

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.805
Поени од реакции
25.258
@BilboBaggins Ете го ропакот.

Вака реагира шимпанзо банана кога ќе види. Ти се чудиш какви ретардирани постови ставале.

Инаку ми реагира кога ми е отворен профилот, а неговиот е два месеци пред мојот профил....бабун австралиски.
kurtone mene ne mi e ova prv profil. ne e problem koga e otvoren nego zasto. ti si obcna gnida stabska sto dojde ovde da propoveda sdsm politika pa sega odkako si gi pokazaa perjata glumis neutralen. kurton sto na 100 dusi isprakase privatni pcofki i zakani sto cekase rabota od zaev, ima dur si na forumot redovno da te potsekame i tebe i site drugi sto gnida si...

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
kurtone mene ne mi e ova prv profil. ne e problem koga e otvoren nego zasto. ti si obcna gnida stabska sto dojde ovde da propoveda sdsm politika pa sega odkako si gi pokazaa perjata glumis neutralen. kurton sto na 100 dusi isprakase privatni pcofki i zakani sto cekase rabota od zaev, ima dur si na forumot redovno da te potsekame i tebe i site drugi sto gnida si...
Добро, администрација, ова му го дозволувате дека е чедо александрово?

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
За мене? Јас кога сум РАБОТЕЛ (не играл) на компјутер ти со очи не си можел да видиш компјутер. Поточно, од 1986/87 година. Прво со игри, потоа посериозно, па студирање, па професија. Ти можеби ни роден не си бил тогаш.
А престани да се мачиш за ворд документ(от). Проблемот беше што линкот не работеше.
Затоа, муабетов е како рекреативци да „си го мерат“ за фудбал со Меси, Роналдо..

:pos: :pos: :pos:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.854
Поени од реакции
12.129
По таа логика, на пример, некој ќе каже дека е срамота да викнеш во емисија „капацитет“ како Заев. И да не го вика(л) никој. Треба да почнеме да живееме по други принципи. Пазарот да е мерило, не правила. Ние никако да почнеме пазарно да мислиме и да делуваме.[DOUBLEPOST=1518696834][/DOUBLEPOST]
Да, треба да си експерт за да кликнеш на линк. Нема што. Мисли малку кога кажеш нешто. Малку логика вклучи. Многу е тешко да кликнеш на линк, а?
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Добро бе ти свесен ли си што зборуваш?Ова е наука бе каква врска има пазарот со теоријата за рамна земја измислена од некои шизофреничари?Не може секоја будала да е научик и да тврди некои свои небулози наспроти научиници кои со докази докажале многу работи поврзани со земјината топка и нејзината гравитација.Стварно невозможно е да се дискутира со тебе.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.805
Поени од реакции
25.258
Добро, администрација, ова му го дозволувате дека е чедо александрово?

znaat de... ne krijam jas ama ti si kurton pa ne si sfatil deka problem e da imas dva profila istovremeno a ne posledovatelno. tipicen placko[DOUBLEPOST=1518699185][/DOUBLEPOST]
Куртон, приватни пораки. Приватни пораки, куртон. Од време на време по некоја курва и некој коктел па пак од почеток...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ne zaboravaj i sadenje tutun koga si ti u prasanje. poveke nema potreba, so partiski botovi dosta e

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
што е работава, пак поповите и лентите биле во мода слушам....

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Добро бе ти свесен ли си што зборуваш?Ова е наука бе каква врска има пазарот со теоријата за рамна земја измислена од некои шизофреничари?Не може секоја будала да е научик и да тврди некои свои небулози наспроти научиници кои со докази докажале многу работи поврзани со земјината топка и нејзината гравитација.Стварно невозможно е да се дискутира со тебе.
:popce:
За пазарна економија, мислев на работата на телевизиите, а и се општо. Излегува некој на ТВ и кажува свои мислења. Јас не реков дека верувам во теоријата на рамна земја. Ама да му забраниш... е глупав репер. Еве, мило ли ќе ти биде ако некој Заев го забрани на ТВ со образложение дека тресе зелени“? Ќе удриш со дрва и камења повикувајќи се на слобода да се слушне секоја страна, па нека се одлучи кој е во право.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.761
Поени од реакции
16.982
Ние идентитетот го имаме од името Македонија.
треба да се објасни
За време на Румелија тие што ја киднапираа МИС СТОН и тие што ги фрлаа бомбите во Солун беа опишани во светскиот печат како мацедониан ребелс, со тоа што некој додаваа и дека тие мацедониан ребелс биле под блгарско влијание .. За време на Вардарска Бановина кажуваа дека македонците одгледуваат и шверцуваат македонски опиум, најквалитетен во светот, така пишува во досието на ФБИ , имаше сега по поводот српската тв серија...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom