- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.648
- Поени од реакции
- 119.860
За кого како

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
богами да, Стивенс е како мини верзија на Серена, страшно тело има со сите потребни атрибути, Бушард само у фаца е боље од неаЉубоморна е Бушар затоа што Стивенс во телото за неа е авион.
За кого како
![]()
А да, пошо горе Стивенс не е фотошопирана.Овде е наместена за и се скријат сите мани, ова е направено од некој кој многу се разбира во фотографирање. Кога ги гледаш на теренот, ненаместени во некоја поза, Стивенс има лудница тело, многу појака е од Бушар.
Rasist.А да, пошо горе Стивенс не е фотошопирана.
Подобро тело има да, помасивна е, ама у 100 од 100 ситуации би ја бирал Бушар него ќумбево.
И утре поклон со Рибарикова/Никулеску. Има доста добри парови за утре, да видиме само вечер на ЛШ како ќе пројдеме.Возниацки е како фишек спремна. Лек е за овие просечните тенисерки, за доручек ги јаде.
Ти прике мој можеш само да бираш компири на пазарчеА да, пошо горе Стивенс не е фотошопирана.
Подобро тело има да, помасивна е, ама у 100 од 100 ситуации би ја бирал Бушар него ќумбево.
Страшна работа. Вчера Пенг не успеа ниту еден брејк да и направи. Во Фед Купот ги растури Мертенс и Флипкенс, пред тоа финале во Санкт Петерсбург со Квитова, а пред тоа доби сериозни тенисерки како Цибулкова, Синиакова и Касаткина. И сега и дојде ова чупенцето и ја брејкна 5-6 пати.
![]()