Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Не беа тоа исти членови со 2-3 профили туку биле колеги на работа и тоа мислам дека го разрешивме затоа што и членовите одделно ми се претставија и се уверив дека се различни личности. Не ми е јасно, ако некој ве нервира, зошто побогу не го ставите на игнор? Ако има некаде некултурен однос и навреди пријавете ама ве сфаќам, полесно е теории на заговор да се шират.Хаха, одаамна не сум ја читнал темава, налетав на постот на @Forall и одма помислив дека ќе се случи вакво нешто.
Чисто за новите и за останатите членови, ова не се случува прв пат, ова е честа појава на оваа тема.
Апсолутно ваквиот потег ја потврдува, бетонира, запечатува вистината и точноста на постот на банираниот член.
Пазете имате 1 или 2 члена со по 5-6 профили, имате пцуење, дрскост непридржување до никакви правила, и сопствениците, модератори, администратори нафта пијат, не знаат што се случува.
Анбливбл.
Затоа уште еднаш, прочитајте го пажливо постот на банираниот, нема ништо други во него освен апсолутна вистина за овас тема менаџирањето на оваа тема и марката без еуровент.
[emoji8]
Sent from my iPhone using Tapatalk
п.с. ЛГ и Нео имам дома клима ама се греам на пелети, еве апдејт да дадам. Страшно...