Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ubaci mu tomsona. cijeli koncert. preko mac. kad ga tako voli[DOUBLEPOST=1518366332][/DOUBLEPOST]hahaTo ti ako si prevedem na hrvatski dode znalac nije lose
A sta onda tome znalcu ovdje na pm saljes mac adresu svojeg tv nek ti ubacim koju listu i zahvaljujes mi?![]()
odamna gi ima istk tolku kolku i 1.2Гледам постојат и Eurosport 3,4 и 5
Ги има некој ?
Pa to ti je pustio tvoj srbinAuuuuuuu![]()
Dux ti si ovde najvece zlo.u svaku raspravu si ovde,vidim napadate coveka zbog drugog foruma,pa kada je tako dobro tamo sta radite ovde.ubaci mu tomsona. cijeli koncert. preko mac. kad ga tako voli[DOUBLEPOST=1518366332][/DOUBLEPOST]haha
Pa to ti je pustio da pjeva sribin koliko sam ja upoznat zato nemoj da lajesTacno je,ima sve tamo,ima i mojih 600 postova 10 otvorenih thema na forumu kao Geri70
a onda kad su "kocijasi" odlucili da me banuju jer su na chatu pustili thomsona da peva pesme o srbima,a ja ih oterao u tri pm
tako je to tamo!
Imas pravo stvarno su neki ljudi pravi frulaši hahaha kako ljudi umisljaju neke stvariIzvini drug a ko si to pa ti pa zbog tebe ljudi ulaze tamo u vip
Ako opletu po tebi i odredjenim ljudima ko su ti ljudi
Previse su pojedini ljudi umisljeni a u stvari su obicni frulaši
Pa ko je lud od tebe da trazi nesto,od tebe moze se samo dobiti besnilo?pa neznam sta mi onda redovno stizu upiti za liste na pm. ha ha. ja se ovdje bas opustim
Itko?Hm... Ovaj kanal radi, ali sto je sa ostalima koji su "kodirani"? Ne rade sa u/p samsung:Samsung. Ima netko za podijeliti user i pass sa kojim rade i kodirani kanali? Ili je u Neven drugom problem?[DOUBLEPOST=1518365547][/DOUBLEPOST]
Hm... Ovaj kanal radi, ali sto je sa ostalima koji su "kodirani"? Ne rade sa u/p samsung:Samsung. Ima netko za podijeliti user i pass sa kojim rade i kodirani kanali? Ili je u negde drugde problem?
Vrijedjanje na nacijonalnoj osnovi to mu je vrlina hahahaDaj mislim da bi bilo lijepo promjenit temu , jer bez potrebe javno raspravljate o glupim stvarima a za Malesevac neznam lika ali i ovdje je imo bezveze komentar vrijedjanje na NAC-osnovi mozda jos uvijek taj komentar stoji , ali otom potom ako neko s nekim ima licno na toj bazi problem ima pp ili nek nebude u njegovom drustvu nek napusti forum !
pazi koga psujes nemoj u mnozini a i nikako forum nije za psovke mislim ..Offtopic: Jebo vas Tomson, idiot ...