Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Moze da mi pratite link ako ima nekoj kade mozam da prasam i kako treba da glasi[DOUBLEPOST=1518120315][/DOUBLEPOST]
Moze da mi ispratite link kade treba da pratam e mail i kako treba da glasi i da prasam sto dokumenti mi e dostavil posrednikot dali ke mi odgovorat

Пиши му на Александар Ланджев еве на оваа адреса a_landzhev@justice.government.bg би требало да ти кажи.Представи се со детални информации за тебе и бројот на молбата или преписката за да може да провери и постави му прашање за она што те интересира.

Sto ke kazete za Stole (bugarin) i toj e posrednik , raboti vo ministerstvoto za pravosudie vo bg ?
iskustvo ,anyone?
За мене ли се однесува тоа ?????
Ако е така јас не сум посредник јас
Работам во советот за гражданство
Така да занјете

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

За мене ли се однесува тоа ?????
Ако е така јас не сум посредник јас
Работам во советот за гражданство
Така да занјете

izgleda si ti :D , citav nekade pozitivni komentari , sakav da te prasam bidejki si veke tamu ,moze otprilika znaes sto se slucuva , dali onie koi se na dopolnitelna imaat sansa da dobijat ili potesko e sega ? :)

izgleda si ti :D , citav nekade pozitivni komentari , sakav da te prasam bidejki si veke tamu ,moze otprilika znaes sto se slucuva , dali onie koi se na dopolnitelna imaat sansa da dobijat ili potesko e sega ? :)
Можно е да не барат потекло
Да бидат вратени повторно на финален ехпертен преглед [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]:) ;)

Другари јас веќе ја завршив мојата МАЛА голгота околу бугарскиот Пасош и веќе го имам во рака една недела. Е сега имам поголем проблем,кај да најдам работа во ГЕРМАНИЈА а да не бидам измамен. Дали има некој од старите членови на ФОРУМОВ кој го прати сеуште а работи во германија и може да ме упати и помогне во пронаоѓање на било каква работа за почеток. Фала на сите кои се во можност да помогнат. :):oeoeoe:

Честитки.

Во однос на работата, на Facebook имаш неколку групи што би ти биле од помош - Македонци во Германија, на пример.

Ама бидејќи нашите не се нешто од помош секогаш, пробај со следниве:
quicksquare_201828221118380.jpg

Се извинувам за off topic.

A on topic - јбг. Балкан сме.

Ајдееее, бегам од овој форум....
Полуди сте од мене
Што да правам ако некој каже нешто позитивно одма тој е посредник право

jas imam pa sprotivno mislenje mnogu mi pomognale... duri i molba sto trebase brat mi da ja podnese tie zavrsija rabota so nivni covek tamu za da ne odime do sofija...
Pa za molba da podnesis ne mora licno, site posrednici go pravat toa I sigurno za bezpari ne ti ja podnesle, a deka od koga ke ti gi zemat parite 90% od posrednicite se krijat, ne ti krevaat telefon toa e fakt, tesko da najdis posten posrednik

Пиши му на Александар Ланджев еве на оваа адреса a_landzhev@justice.government.bg би требало да ти кажи.Представи се со детални информации за тебе и бројот на молбата или преписката за да може да провери и постави му прашање за она што те интересира.
Koj e toj Aleksandar Landzev raboti tamu ? Dali nekoj mu ima pisuvano i kako pominal[DOUBLEPOST=1518136002][/DOUBLEPOST]
Koj e toj Aleksandar Landzev raboti tamu ? Dali nekoj mu ima pisuvano i kako pominal
Sepak blagodaram pozz

Istoto i mene me interesira deka uopste i brojce ne mi dadoa posrednikot gi dade dokumentite odnosno vanco od ohrid i vika ke bide i uste nisto nema..kade da proveram dali se dadeni i dokade mi e proishodot
и јас одам преку него,не ме прашувај ништо јависе во ДАБЧ ке ти кажат дали е готов или не јас така направив,број нивни немам..поз.

Интерју во Бугарска Амбасада 4.12.2017
Образувана Преписка 11.01.2018
Од денес 09.02.2018 -Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.

Интерју во Бугарска Амбасада 4.12.2017
Образувана Преписка 11.01.2018
Од денес 09.02.2018 -Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
I mojata e taka. Jas bev na 14.12.2017 na intervju. Samo mene porano mi se smeni deka se namira vo procedura na zadolzitelno soglasuvanje.

Standardni fazi od patot na prepiskata :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom