Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Zdravo dali ste zapoznaeni so posrednik sto vadi passosi od radovis Ace i zenamu raboti se vika izabela. Dali e korekten. Pozdrav.
Ace e super nemas gajle. Mene od koga me sredija posrednici on me opravi-dopolni so dokumenti. Si ja znae covekot raboatata[DOUBLEPOST=1518116595][/DOUBLEPOST]
Korektni se duri ti gi zemet parite,a posle toa ako imat nesto, nekoj problemi nema ni telefon da ti krevet
Ne e tocno za Ace. U sekoe vreme e dostapen.

Pa za mene kazuvam. Ako si pismen ke vidis. Kazav: Mene me opravi. I ja u sekoe vreme sum go dobil.[DOUBLEPOST=1518117048][/DOUBLEPOST]
Ti loso iskustvo li imas so nego. Kazi ako imas neka si znaat
Znaci jas napisav za moeto licno iskustvo so niv a ti mi repliciras deka ne e tocno.....a sega za toa koj kolku e pismen nemam ni namera ni potreba da se dokazvam so nekogo

Znaci jas napisav za moeto licno iskustvo so niv a ti mi repliciras deka ne e tocno.....a sega za toa koj kolku e pismen nemam ni namera ni potreba da se dokazvam so nekogo
:duel::duel::duel::duel::duel::duel:[DOUBLEPOST=1518118086][/DOUBLEPOST]
E kazi de objasni sto loso iskustvo si imal. Neli treba da znaeme da ne se zaletuvaat luge

:duel::duel::duel::duel::duel::duel:[DOUBLEPOST=1518118086][/DOUBLEPOST]
E kazi de objasni sto loso iskustvo si imal. Neli treba da znaeme da ne se zaletuvaat luge
Imase nekoj problemi odkako gi zedoa parite pa posle odednas stanaja tesko dostapni,ama od toa sto go citam na forumov toa im stoi vo opisot izgleda na site posrednici......poentata e deka nemat korektni posrednici,imat nekorektni i poveke nekorektni posrednici...... site se isti

Последно уредено:
Акo не ги дaл кoгa ке те прекрaт зa oн дa ќaри 20-30€ ке дoзнaеш oбaвезнo.Пoсле тoј х у прекрaтен штo гo измaмиле и не му гo предaл пoсредникoт дoкументoт ке пише тукa декa гo прекрaтиле сo стaр дoкумент и ке се дoнесе зaкључoк нa фoрумoт декa и сo стaри дoкументи пoчнaле дa не дaвaaт,декa сите ке не прекрaтеле,не дaвaле итн итн
:toe:

Licno da se. Ide vo sofija ili pa email
Moze da mi pratite link ako ima nekoj kade mozam da prasam i kako treba da glasi[DOUBLEPOST=1518120315][/DOUBLEPOST]
На Мене ми ѓи внесе посредникот
И кога им пишав E-Mail и ми вратија вашата преписка треба да баде разгледана заедно сас вашите дополнителни документи

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Moze da mi ispratite link kade treba da pratam e mail i kako treba da glasi i da prasam sto dokumenti mi e dostavil posrednikot dali ke mi odgovorat

Стaр дoкумент без мoе личнo присуствo не дaвaм у туѓa рaкa,пa мaкaр дoмa и нa дoмaшните.Тaa венчaницa е oргинaлнa,фaктички тaa oд мaтичнoтo нaше вo МК е дупликaт.

Стaр дoкумент без мoе личнo присуствo не дaвaм у туѓa рaкa,пa мaкaр дoмa и нa дoмaшните.Тaa венчaницa е oргинaлнa,фaктички тaa oд мaтичнoтo нaше вo МК е дупликaт.
E jas dadov od na dedo mi brat svidetelstvo trebase jas da odam na 18 januari ama toj mi se javi na 15 i mi kaza deka gi dostavil bidejki se glasalo nekoj zakon pa da se dostaveni i ne znam sto ponatamu da pravam i kako da doznaam dali se dostaveni i dali se komplet kako sto mu gi dadov

E jas dadov od na dedo mi brat svidetelstvo trebase jas da odam na 18 januari ama toj mi se javi na 15 i mi kaza deka gi dostavil bidejki se glasalo nekoj zakon pa da se dostaveni i ne znam sto ponatamu da pravam i kako da doznaam dali se dostaveni i dali se komplet kako sto mu gi dadov
preku drug posrednik i pravo za sofija proverete dali gi dasol mene me izirgraaaa so star dokument sega loso e seto e prevaranti

Како те свртил...

Sto ke kazete za Stole (bugarin) i toj e posrednik , raboti vo ministerstvoto za pravosudie vo bg ?
iskustvo ,anyone?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom