Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
A kako moze da se proveri dali posrednikot gi dostavil dokumentite ...
Акo не ги дaл кoгa ке те прекрaт зa oн дa ќaри 20-30€ ке дoзнaеш oбaвезнo.Пoсле тoј х у прекрaтен штo гo измaмиле и не му гo предaл пoсредникoт дoкументoт ке пише тукa декa гo прекрaтиле сo стaр дoкумент и ке се дoнесе зaкључoк нa фoрумoт декa и сo стaри дoкументи пoчнaле дa не дaвaaт,декa сите ке не прекрaтеле,не дaвaле итн итн

Последно уредено:
На Мене ми ѓи внесе посредникот
И кога им пишав E-Mail и ми вратија вашата преписка треба да баде разгледана заедно сас вашите дополнителни документи

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Sakav da proveram na stranata na dabc do kade mi e procedurata za izdavanje na proishod ama gledam deka osven ime prezime i datum na raganje bara i nekoj si broj a livcinjata sto ni gi dadoja koga gi podavavme dokumentite gi zema posrednikot, taka da ne go znam brojceto. Moze li da im pratam mail i da dobijam odgovor i na koj meil ako nekoj znae. Fala vi

Sakav da proveram na stranata na dabc do kade mi e procedurata za izdavanje na proishod ama gledam deka osven ime prezime i datum na raganje bara i nekoj si broj a livcinjata sto ni gi dadoja koga gi podavavme dokumentite gi zema posrednikot, taka da ne go znam brojceto. Moze li da im pratam mail i da dobijam odgovor i na koj meil ako nekoj znae. Fala vi
Istoto i mene me interesira deka uopste i brojce ne mi dadoa posrednikot gi dade dokumentite odnosno vanco od ohrid i vika ke bide i uste nisto nema..kade da proveram dali se dadeni i dokade mi e proishodot

Кога пишав мејл на Ланджев (a_landzhev@justice.government.bg) за да прашам дали за мене има доставено дополнителни документи, ми кажа дека е доставен на датум којшто беше месец дена по давањето на моите документи на посредникот за да ги поднесе. Претпоставувам дека во твојот случај, посредникот не ги доставил твоите документи, затоа што практично не е возможно да те одбијат со оригинал документи од Бугарска Екзархија (освен ако не си некој посебен случај)

АМА
Во оваа твоја приказна ме чуди како се сомневаш дека не е доставен, зар ти после пропаднатата постапка не си ги повлече документите назад? Тогаш ќе видиш дали навистина крштеницата била поднесена
pa posrednikot mi rece ke gi povleceme dokumentite i pak nanovo ke podnesime ... i ni se javi ni nisto i nedostapen e celo vremee i pas nekni se javi i mi rece deka ke mi gi vratel dokumentite bile tamu me mota me vrti i mu rekov ako ne gi vrati so 3 svedoka ke go prijavam za izmama i ke go tuzammm se da mu ebammm po spisok

Istoto i mene me interesira deka uopste i brojce ne mi dadoa posrednikot gi dade dokumentite odnosno vanco od ohrid i vika ke bide i uste nisto nema..kade da proveram dali se dadeni i dokade mi e proishodot
Koja data gi podnesuvase dokumentite.[DOUBLEPOST=1518112242][/DOUBLEPOST]
Koja data gi podnesuvase dokumentite.

pa posrednikot mi rece ke gi povleceme dokumentite i pak nanovo ke podnesime ... i ni se javi ni nisto i nedostapen e celo vremee i pas nekni se javi i mi rece deka ke mi gi vratel dokumentite bile tamu me mota me vrti i mu rekov ako ne gi vrati so 3 svedoka ke go prijavam za izmama i ke go tuzammm se da mu ebammm po spisok
ime i prezime od posrednikot

Koga si prekraten?

Zdravo dali ste zapoznaeni so posrednik sto vadi passosi od radovis Ace i zenamu raboti se vika izabela. Dali e korekten. Pozdrav.

• Ми се допаѓа
Reactions: vkv
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom