- Член од
- 8 февруари 2018
- Мислења
- 46
- Поени од реакции
- 23
A kako moze da se proveri dali posrednikot gi dostavil dokumentite ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Акo не ги дaл кoгa ке те прекрaт зa oн дa ќaри 20-30€ ке дoзнaеш oбaвезнo.Пoсле тoј х у прекрaтен штo гo измaмиле и не му гo предaл пoсредникoт дoкументoт ке пише тукa декa гo прекрaтиле сo стaр дoкумент и ке се дoнесе зaкључoк нa фoрумoт декa и сo стaри дoкументи пoчнaле дa не дaвaaт,декa сите ке не прекрaтеле,не дaвaле итн итнA kako moze da se proveri dali posrednikot gi dostavil dokumentite ...
Licno da se. Ide vo sofija ili pa emailA kako moze da se proveri dali posrednikot gi dostavil dokumentite ...
Istoto i mene me interesira deka uopste i brojce ne mi dadoa posrednikot gi dade dokumentite odnosno vanco od ohrid i vika ke bide i uste nisto nema..kade da proveram dali se dadeni i dokade mi e proishodotSakav da proveram na stranata na dabc do kade mi e procedurata za izdavanje na proishod ama gledam deka osven ime prezime i datum na raganje bara i nekoj si broj a livcinjata sto ni gi dadoja koga gi podavavme dokumentite gi zema posrednikot, taka da ne go znam brojceto. Moze li da im pratam mail i da dobijam odgovor i na koj meil ako nekoj znae. Fala vi
pa posrednikot mi rece ke gi povleceme dokumentite i pak nanovo ke podnesime ... i ni se javi ni nisto i nedostapen e celo vremee i pas nekni se javi i mi rece deka ke mi gi vratel dokumentite bile tamu me mota me vrti i mu rekov ako ne gi vrati so 3 svedoka ke go prijavam za izmama i ke go tuzammm se da mu ebammm po spisokКога пишав мејл на Ланджев (a_landzhev@justice.government.bg) за да прашам дали за мене има доставено дополнителни документи, ми кажа дека е доставен на датум којшто беше месец дена по давањето на моите документи на посредникот за да ги поднесе. Претпоставувам дека во твојот случај, посредникот не ги доставил твоите документи, затоа што практично не е возможно да те одбијат со оригинал документи од Бугарска Екзархија (освен ако не си некој посебен случај)
АМА
Во оваа твоја приказна ме чуди како се сомневаш дека не е доставен, зар ти после пропаднатата постапка не си ги повлече документите назад? Тогаш ќе видиш дали навистина крштеницата била поднесена
Koja data gi podnesuvase dokumentite.[DOUBLEPOST=1518112242][/DOUBLEPOST]Istoto i mene me interesira deka uopste i brojce ne mi dadoa posrednikot gi dade dokumentite odnosno vanco od ohrid i vika ke bide i uste nisto nema..kade da proveram dali se dadeni i dokade mi e proishodot
Koja data gi podnesuvase dokumentite.Istoto i mene me interesira deka uopste i brojce ne mi dadoa posrednikot gi dade dokumentite odnosno vanco od ohrid i vika ke bide i uste nisto nema..kade da proveram dali se dadeni i dokade mi e proishodot
Na 10 dek.Koja data gi podnesuvase dokumentite.[DOUBLEPOST=1518112242][/DOUBLEPOST]
Koja data gi podnesuvase dokumentite.
ime i prezime od posrednikotpa posrednikot mi rece ke gi povleceme dokumentite i pak nanovo ke podnesime ... i ni se javi ni nisto i nedostapen e celo vremee i pas nekni se javi i mi rece deka ke mi gi vratel dokumentite bile tamu me mota me vrti i mu rekov ako ne gi vrati so 3 svedoka ke go prijavam za izmama i ke go tuzammm se da mu ebammm po spisok
Jas sum na 07 dekemvri 2017. Ako dobiis nekoi informacii te molam pisi mi.O
Na 10 dek.
Koga si prekraten?pa posrednikot mi rece ke gi povleceme dokumentite i pak nanovo ke podnesime ... i ni se javi ni nisto i nedostapen e celo vremee i pas nekni se javi i mi rece deka ke mi gi vratel dokumentite bile tamu me mota me vrti i mu rekov ako ne gi vrati so 3 svedoka ke go prijavam za izmama i ke go tuzammm se da mu ebammm po spisok
Korektni se duri ti gi zemet parite,a posle toa ako imat nesto, nekoj problemi nema ni telefon da ti krevetZdravo dali ste zapoznaeni so posrednik sto vadi passosi od radovis Ace i zenamu raboti se vika izabela. Dali e korekten. Pozdrav.