Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Поради бигорот е тоа. Оцет + лимон и бигорот го нема.Абе лекот е пет пари ама човек треба да го знае. Инаку исто ова ако не ти тече слушалката од тушот потопија во оцет мислиш друга си ставил![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поради бигорот е тоа. Оцет + лимон и бигорот го нема.Абе лекот е пет пари ама човек треба да го знае. Инаку исто ова ако не ти тече слушалката од тушот потопија во оцет мислиш друга си ставил![]()
какви прозори дрво или пластика?Оцет ме спаси мене за прозори испрскани при варосување, прво со некое средство демек специјално за прозори зедов да ги чистам и раце ми паднаа, на крај пробав со оцет и многу полесно и побрзо ги светнав.
Дрвокакви прозори дрво или пластика?
мислам дека има мал процент пилешки екстрактЗошто Кокошјата супа се вика Кокошја? Купи ми вели супа од Кокошка.. Тестенини и зачини вегета има внатре во ќесата дали од ефтини или од скапи, сите се исти.. има некој логично објаснување ?
Позади на паковката никогаш немаш прочитано од кои состојки е супата од кокошка и говедската и да видиш која е разликата?Зошто Кокошјата супа се вика Кокошја? Купи ми вели супа од Кокошка.. Тестенини и зачини вегета има внатре во ќесата дали од ефтини или од скапи, сите се исти.. има некој логично објаснување ?
ЈокПозади на паковката никогаш немаш прочитано од кои состојки е супата од кокошка и говедската и да видиш која е разликата?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Soocise so grdotijata , ne ja izbegnuvaj i se ke pomine .Како до помирен сон? Ме мачат премногу грди сонови и незнам не сум воопшто наспан.
Како да се соочиш со нешто кое врска нема со реалноста ко да сум во некој паралерен свет е не е да речеш тековни проблеми или мисли. Сонувам луѓе кои не ги познавам работи кои не ми се случиле ,н а кога ќе ми се деси нешто подоцна ќе си речам чекај ова го сонував еднаш баш истото.Soocise so grdotijata , ne ja izbegnuvaj i se ke pomine .
Мацко форумот не е место за решавање на проблеми од тоа што ти сонуваш,треба да си побараш стручна помош обрати се кај својот матичен лекар тој сигурно ке ти помогне.Како да се соочиш со нешто кое врска нема со реалноста ко да сум во некој паралерен свет е не е да речеш тековни проблеми или мисли. Сонувам луѓе кои не ги познавам работи кои не ми се случиле ,н а кога ќе ми се деси нешто подоцна ќе си речам чекај ова го сонував еднаш баш истото.
Сигурно си под некој стрес или душевен немир кој те мачи. Пробај во текот на денот повеќе позитивни мисли да внесуваш, повеќе низ позитивни моменти да минуваш, повеќе со позитивни луѓе, пробај нешто јога, медитација пред спиење и исто можеш да пробаш чај од маточина.Како до помирен сон? Ме мачат премногу грди сонови и незнам не сум воопшто наспан.