S
silmarillion
Гостин
Замисли бугариве речат од утре задолжителен воен рок за сите државјани нивни ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Сериозно очекуваше нормален одговор да добиеш?
И што ако речат?Замисли бугариве речат од утре задолжителен воен рок за сите државјани нивни![]()
Ќе разговараме со претпоставки, со што би било кога би било... или од тоа што е сега?Ја знам за што ги вадат ама чисто ако потегнат бугарите такви и слични барања. Или рецимо речат од утре само едно државјанство смее![]()
...поврзано субјективно обратнопропорционално, повеќе патриоти земаа бугарски пасоши, еден патриот даде претерано повеќе македонски пасоши !И? Можеш да објасниш како само ги поврза тие државјанства со БГ пасоши?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Те прашав каква поврзаност тима тие што вадат БГ пасоши со тие што добија МК државјанства? Дали си нормална со глупостиве што ги пишуваш? Зошто едните бараат пасоши а зошто другите добија?...поврзано субјективно обратнопропорционално, повеќе патриоти земаа бугарски пасоши, еден патриот даде претерано повеќе македонски пасоши !... чик погоди кој !
![]()
Што ќе им светне?Пијаницана Шилегов не гледа ништо лошо во законот за јазици.Ај пошто цреповиве к.р не ги боли за македонските интереси не ни очекувам реакција кизнај колку.Меѓутоа ако им објасни колку ќе кошта спроведувасе на истиот закон може ќе им светне по малце.
http://press24.mk/shilegov-zakonot-za-jazicite-ne-shteti-nikomu
... шо му фали на Долно Дупени на пример? или Кривогаштани па може да биде Задно Предејци , Предно Подмочани... зашто да биде Скопје како додавка?Подготвени сме биле за име со географска одредница
САМО НАПРЕД ПРЕМИЈЕРЕ НАШ ! ЖИВОТ ЗА СИТЕ ГРАЏАНИ НА НАШАТА ЗЕМЈА !!!1
Не умре од смеење.... шо му фали на Долно Дупени на пример? или Кривогаштани па може да биде Задно Предејци , Предно Подмочани... зашто да биде Скопје како додавка?
замислите како силно би било Р.Македонија Долно Дупениште !![]()
другите што добија МКД пасоши ...добија за не постоиш ТИ т.е. да се стопиш како снег што веќе се случува! а другите бараат бугарски пасоши пааааа да речеме да си купат мерцедес за 5 000 еврича? да завршат студии во Бугарија ... зарем БГ пасоши само да се иде во ЕУ ? смешки... ако гледаш така има и многу македонски етно албани кои зимаа бугарски пасоши да му ја киднат тоа значи дека не се патриоти? напротив ќе идат во Швицарска ќе направат пари како во дијаспора и ќе пратат овде и бумеранг на наша глава како што е сега чист пример... п.с. а ти математичар си или физичар?Те прашав каква поврзаност тима тие што вадат БГ пасоши со тие што добија МК државјанства? Дали си нормална со глупостиве што ги пишуваш? Зошто едните бараат пасоши а зошто другите добија?
Обратно пропорционално
Ти докторка беше така?
Убаво ти пишал Ставро погоре, не умре од смеење.другите што добија МКД пасоши ...добија за не постоиш ТИ т.е. да се стопиш како снег што веќе се случува! а другите бараат бугарски пасоши пааааа да речеме да си купат мерцедес за 5 000 еврича? да завршат студии во Бугарија ... зарем БГ пасоши само да се иде во ЕУ ? смешки... ако гледаш така има и многу македонски етно албани кои зимаа бугарски пасоши да му ја киднат тоа значи дека не се патриоти? напротив ќе идат во Швицарска ќе направат пари како во дијаспора и ќе пратат овде и бумеранг на наша глава како што е сега чист пример... п.с. а ти математичар си или физичар?![]()
Sega ako ti e za uteha i ti mene mi si definicija za nesto ama nema smisla da gi rasipuvame so trivijalnosti ovie bitni i za republikata radosni momenti.Ма каков Берик, за мене ти си бил и ќе останиш дефиниција за патриот и војвода!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ме боли таквото јас тебе за што ти сум дефиниција искреноSega ako ti e za uteha i ti mene mi si definicija za nesto ama nema smisla da gi rasipuvame so trivijalnosti ovie bitni i za republikata radosni momenti.
...мило ми е, смеењето е пола здравје, а друга половина вие си знајте !Убаво ти пишал Ставро погоре, не умре од смеење.![]()