- Член од
- 16 јануари 2014
- Мислења
- 2.342
- Поени од реакции
- 1.619
Албанциве сакаа да му ја клецнат швалерката затоа го бркале.. кутриот тојДа, но сепак...
Албанциве сакаа да му ја клецнат швалерката затоа го бркале.. кутриот тојДа, но сепак...
ти дан сакаше да те оплоди?Он дефинитивно, исто ко кај тебе и волк, има незагадени гени. (од западот)
Но, имаме стручњак овде, па можеме да го прашаме. Веруем дека ќе потврди.
не се секирај не сум се опганил јас... како си тргнал, може и ќе му се вратиш за 2-3 години, па тогаш на заевист ќе ти личамбившиот мој и вечниот твој
До Атина?Утре на протест иде некој?
за што има протест?Утре на протест иде некој?
абе твит, твит ги гаѓа у срцеЏејсон Мико: Внимавајте на лажниот наратив
Се развива еден лажен наратив кој се шири како што се забрзуваат преговорите за името. Накусо, се навестува дека, доколку сега не се постигне решение за името, тогаш целата надеж е загубена, ќе избие војна и сите ќе умрат, и тоа ужасно и бавно. Да не мислите дека претерувам? Погледнете ја изјавата на убиецот, герилец што стана партиски лидер и сега е миленик на Западот, Али Ахмети. Во интервју за грчкиот весник Катимерини Ахмети вели дека: „Ако ова прашање остане нерешено, работите можат да станат многу полоши. А кога работите се лоши кај нас, тоа ќе има последици и по Атина и може да ги разбуди старите амбиции за прекројување на Балканот. Мислам дека тоа е многу опасно за сите нас во регионот“. Дали е ова тесно прикриена закана од страна на Ахмети? Дали Ахмети зборува за себе и за неговите колеги, убијците од таканаречената ОНА кои се обидоа да ги прекројат границите на Македонија во 2001 година?
мико е небањат .... нема двојазичност идентитетот не го даваме... грујо ќе лежи..Џејсон Мико: Внимавајте на лажниот наратив
Се развива еден лажен наратив кој се шири како што се забрзуваат преговорите за името. Накусо, се навестува дека, доколку сега не се постигне решение за името, тогаш целата надеж е загубена, ќе избие војна и сите ќе умрат, и тоа ужасно и бавно. Да не мислите дека претерувам? Погледнете ја изјавата на убиецот, герилец што стана партиски лидер и сега е миленик на Западот, Али Ахмети. Во интервју за грчкиот весник Катимерини Ахмети вели дека: „Ако ова прашање остане нерешено, работите можат да станат многу полоши. А кога работите се лоши кај нас, тоа ќе има последици и по Атина и може да ги разбуди старите амбиции за прекројување на Балканот. Мислам дека тоа е многу опасно за сите нас во регионот“. Дали е ова тесно прикриена закана од страна на Ахмети? Дали Ахмети зборува за себе и за неговите колеги, убијците од таканаречената ОНА кои се обидоа да ги прекројат границите на Македонија во 2001 година?
Па сеа, не знам дали е бањат или не, но дека цела деценија лапа македонски пари, тоа е непобитен факт.мико е небањат .... нема двојазичност идентитетот не го даваме... грујо ќе лежи..
Заев не лапа?Па сеа, не знам дали е бањат или не, но дека цела деценија лапа македонски пари, тоа е непобитен факт.
добро.... имам 2 прашања:Па сеа, не знам дали е бањат или не, но дека цела деценија лапа македонски пари, тоа е непобитен факт.
Од кого лапа македонски пари?Па сеа, не знам дали е бањат или не, но дека цела деценија лапа македонски пари, тоа е непобитен факт.
Ти си во боите на виножитото сега, а пошто си таков аутоматски си attention whore, па мора да си го привлекуваш вниманието кон себе...[DOUBLEPOST=1517693377][/DOUBLEPOST]да.
јас
Не се сомневам...скуп на буљаши е тоа....Јас одсекогаш сум бил за ВМРО ДПМНЕ.