Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Mi se pojavi bebeto na bratucedka mi na son, mi reche dojdi da me vidish. Kakov konj sum... go nema(m) videno od koa se rodi pred 7 meseca.

Kje vidam denes, ama prvo wake n bake.

https://www.youtube.com/watch?v=45CQGZRqixI

Gevlin e prejaka inache.

Последно уредено:
Ona koga doznavas deka mu e zabranet vlez u temava na spamerov
tenor.gif

Ponekogas go custvuvam kao klipov imas tamu podforum so 3560 muzicki podzanrovi ajt kurov mi lence

Ne mi e jasno koj bi bil porivot na ovoj ogromen broj na lugje sto ostavate komentari od tipot "bravos!" i "respek!" na fejsbuk status na covek koj sto se izvinuva zatoa sto posle nepolni 5 meseci otkako e postaven na visoka opshtestvena funkcija se kacuva vo kola i vozi so 2.3 promili alkohol vo naseleno mesto i na kraj udira vo nedolzna devojka, nanesuvajki i fizicka a bogami i dolgotrajna nematerijalna steta.

Imajte be malce pocit kon sebesi

Мадафакери се ЈСП или Шилегов не знам. На апаратчето си стои тоа лепенката за слободен превоз арно ама (најверојатно) не е исклучено од централа (не знам као да објаснам поинаку, јеби га неписмен сум :D ).
Што сакам да кажам. Луѓе што немаат поима дека е бесплатен превозот си влагаат и си ги куцаат тоа картичките а на апаратчето им светнува тоа штиклираното зелено за успешно куцање на картичката/плаќање.

Е нееееееееееееш га вала мајци.... Прочитал Џонтра на Кајгана.ком дека е бесплатен превозот и си влага у бус ко јебени Јосип Броз Тито. :cool::cool::cool:

НЕ, НЕ СУМ РОБОТ.

А ние уште се замараме за Антички Македонци, Грци, Бугари, Словени, предавници и патриоти.

Се најдов во ситуација седам на висока столица, со грбот не се потпирам на нејзе туку на ѕидот, десната рака ми е на потпирачот за грбот на столицата, левата на масата, десната нога ми е на потпирачот за ногата од соседната столица а левата на потпирачот за ногата од масата. И си викам вака да лажирав не можев да седнам :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, така газдата на кафичот не седи ако е негов :icon_lol:. Опуштено чил в крај :icon_lol:, и тогаш свесно си викам гледај несвесно како сум седнал :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Не си снаодлив, не бе душо не сум простјак затоа не можам да бидам снаодлив во ова општество каде доминира простјалакиот менталитет.

Кајги многу си ги сакам животните, и многу ги ценам тие што им помагаат али Анима Мунди ми се најголеми паразити! Се луксузираат и живеат од донации... Јебемти организација која плаче за донации а гзот не смее у автобус да им седне... мора со такси да се возат. Кукаат лелекаат за бездомниците, па маме му ебам после толку донации и странски пари можат еден плац да изрентаат и оградат некаде надвор од градот и да се згрижуваат бездомниците... ама така ќе нема за луксуз... за селфиња и пр ... море мрш!

Кога веќе го споменувате градскиот превоз да се надоврзам.

Јас како провинцијалец за разлика од Стефан ги следам овие работи и знаев дека на 30ти превозот е бесплатен и тоа пишуваше се до наредно известување. Вчера немаше никакво и кога стигнав на автобуска си велам ајде кога даваат да се искористи. Имав доста работа и движење на релација Кисела Вода, Центар, Аеродром и на крајот да преспијам кај мои роднини во Пинтија, па кога на крајот од денот сумирав дека сум се извозил 7(седум) пати бесплатно во градски :vozbud: , мајко мила која заштеда 280 денари хехе, не знам што не ви чини Шилегов, топ си е човекот каде вака на друго место ќе си се возам без пари :kuracc:

Во Бисер пронајдов една Копачка, ај си велам да нашарам еден лист не може вака денот да помине без еден скопски, па си помислив дека @Stefan-kobe работи таму иако не сум сигурен како изгледа (ајде Џонтра клипче навалете :icon_lol: ) , но тој внатре не ми се виде дека е он.

Белки и денеска градскиот ќе биде бесплатен да си се извозам, денар не ми се дава за превоз, веќе кога вовеле такво нешто нека го спроведат до крај, па и ние од страна да осетиме нешто :X3:

Да се чудиш кој е позабеган. Дали тие двајцата што ставаат слики I said yes/She said yes респектабилно или останатата багра што им коментира cestitkiii!!, zlatni moi <3 3 dusiickii!!! а пред нивни очи братот се ебава со која стигне низ градот. Какво аутоматик однесување имаме, како бактериине што имаат цел само да навлезат во организам, така и ние, само пиши нешто, нека те има дека не си останал покусо :tapp: како што пишал ЛепиЏони погоре, никаков респект за себеси.

Јас се возев во бус и се плаќаше, после кај ~11 им се јавија на шоферите да ги исклучат апаратите. Го пишувам ова да ве предупредам само останатите да не наебете со контрола, прошлиот пат кога беше бесплатно се возела другарка и исто му се јавиле на шоферот дека се укинува и им рекол ајдее куцајте картиците, заврши забавата :oleee: знајте дека со unusual fyromages си имате работа, не се потпирајте на бесплатното, во секој момент може да бидне со платно :icon_mrgr: а најлош е налетов на старци кога е бесплатно иако багателни им се картичките на нив, речиси бесплатни, мислам дека самиот поим кога ќе се спомне на вести бесплатно било што, им се активира како на копче некоја функција во главата и како поплава надоаѓаат од сегде. :tapp:

Го читам Џонтра и пред очи ми излага истата ситуација од вчера. Пак се качувам во 23ка, овојпат накај Аеродром одев и возачот имаше залепено на апаратчето бесплатен превоз. Јас сега знаев дека е бесплатен превозот али не ме кошташе ништо да го прочитам и тоа. Завршив работа во Аеродром и се качувам пак во 23ка за накај дома ( од Ченто сум иначе, повеќе информации во инбокс) и пак на апаратчето си пишуваше бесплатен превоз. И влегува една жена и нели фиромјанското да се избута пред сите, зема испобута 15 души за да се намести прва, влегува и со картичката накај апаратчето и тоа и ја откуца картичката. :ROFLMAO: Само што куцна шоферот и вика абре бесплатно е луѓе, гледате колкава налепница имам ставено. Е ако ти е краво една, пак да се гураш пред сите и да газиш луѓе само за да седнеш. :kuracc:

Ова со работењето на апаратчињата додека е бесплатен превозот е уште еден доказ за тоа каква дефектна држава сме, па исклучете ги ако е бесплатен превозот, симпл ес фак.

Него у неделата бев втора и се договоривме со другариве да идеме на кафе тука локално, да се видиме на пола саат. Доаѓа другаров да ме земе и му викам оди до банкомат треба пари да извадам. Застанува тој само од спротива на улицата, одам јас вадам пари и се враќам накај кола, отварам врата и само слушам пискање: АААААААААааааааааааааааааааааа и кревам глава гледам жена во колата.:confused: Стефан дегенот влезе во погрешна кола драги мои, пошо во принцип кога вадам пари од тој банкомат ја оставам колата од страната на банкоматот и додека си ги местев парите во новчаник махинално си влегов како да сум со моја кола дојден, си мислев таму е колата и се е ок, а уствари другар ми од спротива беше паркиран. :D И се извинив на жената и отидов накај кола смеејќи се. Ти ебам тоа Стефанот скапан ти ебам.

Драга,

Чисто да разјаснам пак дел од правилата за полека да се научиме на се како што треба. Во ред е да се пишуваат свои искуства на некоја тема на која пишувал друг член пред вас. Не е во ред да му реплицирате на член со некое ваше мислење кое е спротивно од неговото и повлекува дополнителна дискусија.

А кога веќе земав да пишувам, пред некоја минута стигна известување дека до 20:00 часот вечер е бесплатен превозот во ЈСП, па ете сите да знаат :smirce:

hashishov e svetska rabota, jedan dim i otkine te.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom