Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој има користено кано еко систем со течност-електролит да сподели искуство дали се исплака таква инвестиција, прашувам за мал стан од 50 квадрати внатрешна и наместено централно (радиатори).
Немам користено, и од тоа што прочитав спецификација на кано системот, коефициент на полезно дејство има само 0,99. Значи за 1 кW потрошена струја, ќе добиеш 0,99kW топлина. Даааалеку послабо од најслабата инвертер клима.

Последно уредено:
Дали некој има користено кано еко систем со течност-електролит да сподели искуство дали се исплака таква инвестиција, прашувам за мал стан од 50 квадрати внатрешна и наместено централно (радиатори).
Имам двајца пријатели со системот и мислам дека се и членови тука, далеку поефтино од класично парно на струја.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Још данас у вашем граду... ајде изволте! По повод замислете Кинеска Нова Година (чистење залихи) изволте Ломо за 25 карти, Хахсол за 35! :) Што правеле овие досга? Пљачкале!? Некој рече дека оделе со 35%... само?
Одма бришат негативни коментари на ФБ од незадоволни купувачи... ха-хаха!
Не Кинеска НГ, вашите цени ги “среди“ Кајгана! ;) .... Па да ви се извиниме!
27072990_876238512557441_7647433504719549349_n.png

WoW....Одлична Промоција !!!

Вакво намалување со овакви цени немало досега....и со дури шест модела на попуст!
а не како другиве со едвај еден модел на акција...што и да зборите вака или онака Грее ги сотреа со цени сите конкуренти :)

Можда и другите ке научат нешто па ке си ја смалат маржата од 50% :D

@Strelec
bidejki se site 3.5 sto e razlika vo niv vo odnos perfomansi?
Sto e poentata na tolku podmodeli site 3.5 samo covek da se zbuni,
razbiram ako sakas doplata wi fi ili greac ama ova?

Lomo lclh e dobar izbor za tie pari, za nea najmalce poplaki ima, ne se sekjavam tuka barem.
LOMO LCLH i Lomo Mirror се одилични за цената, барем сигурно се на Експанзионен Вентил а не на КАПИЛАРА како што продаваат другиве и за поскапо. За овие цени и во помали соби може да се стават и да држат минимум.
Ломо-Регулар-Миррор незнам дали знаете но сум ја видел и таа има и автоматски Хоризонтален-Swing (не само Вертикален) па автоматски го фрла воздухот и лево-десно.... плус што иде со вградено WiFi, ColdPlasma и дизјнерски панел сиво-црн-миррор.

Последно уредено:
@Strelec
bidejki se site 3.5 sto e razlika vo niv vo odnos perfomansi?
Sto e poentata na tolku podmodeli site 3.5 samo covek da se zbuni,
razbiram ako sakas doplata wi fi ili greac ama ova?
А што е збунувачки тука ако сите модели комплет им се на попуст а не само еден ?
Дури има и некој нов модел Fairy.
Попустот е само 15дена па кој искористи искористи...

Lomo lclh e dobar izbor za tie pari, za nea najmalce poplaki ima, ne se sekjavam tuka barem.
Баш за такво ломо комшијата му дојде да ја искорне и да оди да им ја акне од глава на ова кловновиве.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Bravo za GREE, super promocija za seriozen kvalitet na klima uredi.
18990 za 3.5kw Inverter model e strasno dobra cena.[DOUBLEPOST=1517433720][/DOUBLEPOST]Za sosema pristojan cena mozes cel stan da opremis vo momentov.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom