Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Мињо не бил задоволен од разговорот со Клоп и најверојатно ќе си оди. Искрено, не верувам тоа да се случи зимава иако Наполи е заинтересиран, ама на лето најверојатно ќе си оди.
Од друга страна, според Индепендент, интерно меѓу стручниот штаб на Клоп и самиот Клоп било дефинирано дека не се задоволни од голманската позиција и таа позиција била таргетирана за потенцијално засилување на лето. Алисон и Облак се спомнуваат како најверојатни трансфер цели за на лето.

Не вервам дека ќе мрдни овај негде од кај нас зимава...

okolu can izleda se vrti rabotata vo nas prilog ona sto go pisav e se tocno se oslobodivme od pritisokot narecen kutinjo ,,go izgazivme siti na sekoj milimetar na terenot ne imase ,zadnite 2 gola pokazaa kolku sme naludnicavi kako od gotovo veresija praeme itn sse gledame vo finale na LS

Вчера го гледав Алисон, за нашиве е Господ лично и персонално.

Дајте некако да напрајме некоја петиција да не играме веќе лигашки натпревари во понеделник... нема смисла ова веќе.

На кратко само, доколку Клоп освои нешто, тоа е зошто е генијалец и најбоље, доколку не освои ништо, тоа е затоа што ФСГ не даваат пари и тука се само за профит.

Нека се порадуваат малку Свонси, ги видовте како беа радосни. Жал му падна на Клоп и им ја пушти.

18 утакмици по ред без пораз, мораше кога тогаш да се посерат.

Не е посерување, пораз ко пораз, ќе помине. Иритантно е однесувањето на навивачи кои при очи слепи се прават. Проблемот денес (барем според мене а и според други што можат да прочитам) беше тоа што излезе со иста тактика како и против Сити. Нече мочи ове ночи...

Денес беше очајно, а претходните утакмици против ваквите ''бункер'' противници ги играа многу потечно и без проблем. Единствено позитивно гледам што можда, ваљда, искрено се надевам дека ќе го мавне у глава дека треба да земе нешто зимава, иако чисто сумњам.

jasno e kako den jas da sum trener na pull so ovoj sostav ako izgubam utakmica od ekipa pod 1o mesto da me plunite znaci kako se dobiva vakva utakmica eve ;
1 igras formacija 3-5-2 i prvite 20 min i pritiskas do max ako usps da im cuknes gol ke im dades use 4- 5 gola posle
2 ako ne uspees vo prvite 25 min da im dades gol povlecise nazad daj im ja igrata i cekaj kraj na poluvreme izmegju drzi im nizok presing do centar da i nateras nivnite stoperi na greska i da dobies prostor
3 zaludna e igrata na vrtenje na topkata okolu centarot tie toa i go sakaat bildanjeto posed ne ti e opcija ednostavno igraj na dolgi topki i centarsutevi kratkite pasevi ne pomagaat osvem protnata topka pomegju dva igraci kako sto komentiraat hrvative podvaljena
4 dali zaprimetivt deka site sansi na mecov dojdoja tokmu po vakvite nafrleni i viskoki topki
tolku od mene naprajte mu prevod na angliski i pratetemugo na klop a jas ke mu pisam na buvac i ke vidite ima da letame
t.e vcera go izgubivme i Salah za koj real veke polnil voda vo kotleto i taka bevme i ostanavme sautemtonci
eden obicen prosek vo PL koj titula nema 30 g a ne gledam ni vo narednive 30 sem ako ne ne kupi nekoj arabiec ili nekoj kinez

Затоа никогаш не бараат за тренери играчи од фудбал менаџер

а Сити сигурно игра на долги и високи кога не му оди...

Пак со истиот состав против бункер.. Да видиме како ќе се снајдат

Само на кратко.

ФСГ се криви
Играчите се криви, нарочито Хендо и Мињоле
Роџерс е крив
Бранко, Грујо и Заев се криви
ХААРП
Роџерс пак е крив

Клоп, нема вина.

Клоп Великомаченик!

Kajgana Shop

Back