Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 март 2009
Мислења
20.778
Поени од реакции
17.006
Е да бе еве цела година скоро се СДС на власт и сеуште Грујо и Мијалков дишат и главите им стојат на рамениците, ниту се поапсени, ниту се обесени, ниту стрелани, ниту пак обезглавени...
Нишо ваќе од живото...
ама ех градоначалнико на Крива Паланка доби набрзинка 2 х кривична од МВР :eek:[DOUBLEPOST=1516984669][/DOUBLEPOST]
Кога веќе сме на тема Бугарија...

Борисов обезбедил 120 мил. евра европски пари за магистралата Скопје – Софија

Бугарскиот премиер Бојко Борисов во Давос успел да се избори за 120 милиони евра европски пари за магистралата Скопје-Софија. Борисов, како што пренесуваат бугарските медиуми, ги убеди Меркел и Јункер дека тој автопат е од животно значење за Западен Балкан и за сигурноста во регионот.

„Зборував со Меркел и со Јункер и тие ми ветија пари за Македонија и за нас, за да се изгради автопат од Скопје до Софија, што отсекогаш беше приоритет. Зоран Заев ме замоли да се заложам за тоа, што го потврдува фактот дека сум приемчив за сите соседи како лидери на Балканот. Успеав да ги убедам Меркел и Јункер дека тој автопат е од животно значење за Западен Балкан и за сигурноста во регионот и дека со тоа уште еднаш ќе им докажеме на сите дека Европа е едно семејство во кое сите се еднакви. Приоритетите на бугарското европско претседавање вистински се оценува од сите во Европа и тие ни помагаат да се развие Балканот“, изјавил Борисов.
АЛОО, што стана со Пругата до Крива Паланка ???

Последно уредено:

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Топ три најдосадни ликови на форумот:

1. @Klin
2. @Klin
3. @Klin

Удав на векот.

Тепајкур Просекот, доби директива од участокот да го употреби форумскиот автосеритет :pos:

Ретко арогантно, неретко глупаво суштество.

Ете се покака, оди сеа рудари биткоини или пишувај на темата за ноктарчиња, за полесно еве :bravobe: за просекот.

ОК, кажи кој.
За ДРПМНЕ незнам дали има потреба да зборувам, се познавам лично енд персонално ниту зборував за високи функционери туку за обични сендвичи, има милион такви мислења на форумов.

Шапшал.

П.С. ако ве болеше курац околу оваа прашање како прво, немаше да го имате Љубчо (и неговите паравојски), го знаевме сите каков е. Лично енд персонално.

Кодоши, удба - мудба.
На млеко мириса уште.
Ештрефче пиле,

кој qr фактор си ти па да иам потреба да именувам некој, ете како gragxanski роб именувај ти некој за промена, м?

А за тоа шо пишуваа gragxanskite борци за слобода тука, чиј колон си и ти, си знаете сами, а шо се дешава сеа допрва ќе има missed in action.

Лигуш.

П.С Неам никаква допирна точка со ДПМНЕ, најди еден едиснтвен текст кај шо су се ставил во нивна отворена одбрана, за разлика од тебе и сличните на тебе пролови.

Па сендвичи мендвичи пак, каква реденка ви удрија и допрва доаѓа, битно срката чорбиче за пеевче.

Демек бубалициве кодошки тешка артилерија, интелект бе :tapp:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ештрефче пиле,

кој qr фактор си ти па да иам потреба да именувам некој, ете како gragxanski роб именувај ти некој за промена, м?

А за тоа шо пишуваа gragxanskite борци за слобода тука, чиј колон си и ти, си знаете сами, а шо се дешава сеа допрва ќе има missed in action.

Лигуш.

П.С Неам никаква допирна точка со ДПМНЕ, најди еден едиснтвен текст кај шо су се ставил во нивна отворена одбрана, за разлика од тебе и сличните на тебе пролови.

Па сендвичи мендвичи пак, каква реденка ви удрија и допрва доаѓа, битно срката чорбиче за пеевче.

Демек бубалициве кодошки тешка артилерија, интелект бе :tapp:
Хех, класично dunde;

Доста Димовска
Мартин Треневски
Љубчо Георгиевски
Димитар Димитров
Ѓорѓи Боев
Андреј Лепавцев
Антонио Милошовски
Силванева Бонева
Црномаров
Змејковски
Пишев
итн
измеџу малкуте

Да не зборувам за обични сендвичи, или инкогнито како тој со ноктот што свири класична гитара.

Муабетот ми е, аутисту, курац ве болеше (бевте безгласни букви) за ваквите личности, курац ве болеше за негирањето на холокаустот, за отворени говори на омраза од страна на некои "новинари" итн. а сега нешто ми глумите тука. Ве боли курац вас за Евреите, за Македонците итн.

Аутизам.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Хех, класично dunde;

Доста Димовска
Мартин Треневски
Љубчо Георгиевски
Димитар Димитров
Ѓорѓи Боев
Андреј Лепавцев
Антонио Милошовски
Силванева Бонева
Црномаров
Змејковски
Пишев
итн
измеџу малкуте

Да не зборувам за обични сендвичи, или инкогнито како тој со ноктот што свири класична гитара.

Муабетот ми е, аутисту, курац ве болеше (бевте безгласни букви) за ваквите личности, курац ве болеше за негирањето на холокаустот, за отворени говори на омраза од страна на некои "новинари" итн.

Аутизам.
Кои плачипичиња сте,

Не ми е јасно само од каде до каде мене ме ставаш во контекст со ДПМНЕ,

НАЈДИ ЕДЕН ТЕКСТ КАДЕ ГИ БРАНАМ ИЛИ ГИ ПОДДРЖУВАМ ДПМНЕ?

Не ти врви едноставно спинчето ефтино, тоа остана само јадни души натртени од сите страни, секоја критика и мора да се стави во спротивниот табор, пошто контраргумент нема, најтрагично е тоа шо јас иам исто мислење за тие ликови како тебе, ама ете од сега по ново участокот велат штракај на тастатура :icon_lol:

Е сеа кататоничен, турци бевте во турско, срби во српско, бугари во бугарско, комунисти, атеисти ете сеа најново социјалдемократи ем рисјани, па уше и холокасут спомна а велите дека оние кои беа претени во Треблинка и Дахау сами се качиле во возот, тоа е тоа, дно.

Не ми е јасно како може толку очајнички да се обидуваш да ме направиш ДПМНЕовец, коа не сум,

Аутизам да користив во ваква конотација е дискриминирачки, ама пошто си кататоничен не го знаеш тоа.

:rolleyes:

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Го пишуваш ова после мислењето во темата модератори и адимнистратори ?
Хех, dunde.
Ccc... паушалец или во редовен работен однос си?

П.С Не се повикувајте на академски титули ти и сличните пролови на тебе, срамота е за образовниот система кај нас :pos:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Не ми е јасно само од каде до каде мене ме ставаш во контекст со ДПМНЕ,

НАЈДИ ЕДЕН ТЕКСТ КАДЕ ГИ БРАНАМ ИЛИ ГИ ПОДДРЖУВАМ ДПМНЕ?
Не ги подржуваше само ќутеше ко дунде (или се правеше на Тодорчета) додека ми постираш некој си твит статус околу говор во врска со една, комеморијална церемонија на која ти (ниту копукот) не си ни бил а од истиот твит вадиш некакви си заклучоци.

Ај сеа, гитла.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Не ги подржуваше само ќутеше ко дунде (или се правеше на Тодорчета) додека ми постираш некој си твит статус околу говор во врска со една, комеморијална церемонија на која ти (ниту копукот) не си ни бил а од истиот твит вадиш некакви си заклучоци.

Ај сеа, гитла.
Јас коа пишував јасно и гласно ти мигоцицлаче во участокот земаше, и тоа позиција на партиско племе како тебе,

Сеа командант форина тамам е, м?

Ништо не ве пере, буквално ништо.

Ти кажав, твоите писанија тука ги третирам како гомно на патот, или прескокнувам или заобиколувам, ми се фрливте како падобранци и еве се покакавте колку за дневницата,

Ајде сиктер,

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас коа пишував јасно и гласно ти мигоцицлаче во участокот земаше, и тоа позиција на партиско племе како тебе,

Сеа командант форина тамам е, м?

Ништо не ве пере, буквално ништо.

Ти кажав, твоите писанија тука ги третирам како гомно на патот, или прескокнувам или заобиколувам, ми се фрливте како падобранци и еве се покакавте колку за дневницата,

Ајде сиктер,
Мислењата ми ги третирал како гомно на патот :pos: а секој пост му е твитер статус или долг текст у кој ама буквално не кажува ништо.

Си имаш проблеми дечко.
Лечи се.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Си имаш проблеми дечко.
Лечи се.
Олади, едно Мигоцицалче gragxansko и Двомислата пак ќе биде реалност ;)

П.С Може повеќе од еден пост да помине без навреда, знаеме сите дека сте интелектуалци, нема потреба од таков брилијантен речник.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Олади, едно Мигоцицалче gragxansko и Двомислата пак ќе биде реалност ;)

П.С Може повеќе од еден пост да помине без навреда, знаеме сите дека сте интелектуалци, нема потреба од таков брилијантен речник.
Секој пост ти е твитер статус или долг пост у кој не кажуваш ама буквално ништо или како се вели на нашки - мелиш ко празна воденица.

Ајт, оди види дали сум надвор.

Канцер.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Партиски загарчињата, оладете малку ЕПП глејте сеа, се враќам после.

Ќе ви пишам оправдание за во штабот да не биде не сте лаеле.

:icon_lol:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Партиски загарчињата, оладете малку ЕПП глејте сеа, се враќам после.

Ќе ви пишам оправдание за во штабот да не биде не сте лаеле.

:icon_lol:
Екстра генетички материјал...
chromosome 21

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom