Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Во кој канал и во колку часот??

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Извини, али тешко тебе човек да ти поверува дека не знаеш кога и у колку саат, е на Миленко емисијата.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.834
Поени од реакции
2.928
Извини, али тешко тебе човек да ти поверува дека не знаеш кога и у колку саат, е на Миленко емисијата.
Ај не треси зелени и не сум по телевизија и џабе платив 1200 евра за ТВто туку ај кажи кој канал и во колку часот бе?!

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
миле се вработи во партиска фирма вчера
Не кажа на која партија припаѓа таа фирма кај шо се вработи Миле Јанакиески, пошто сеа е колега со координаторот на советничката група на СДСМ во Советот на Општина Битола :cautious:

Или иста боја на дрес носат, бојата на парињата, money be green, they got no owners, only spenders :icon_lol:

Go znajs muabetot kako zenite procenuvaat koga nekoj e plisano mece a koga e debela svinja. E pa i tuka taka nekako idi matematikata. Si procital nekade bas od ovie istite nekade da recat deka Katica e debela svinja na primer ?[DOUBLEPOST=1516955684][/DOUBLEPOST]
I toj den go docekav, so Milcin da imam slicen stav za bilo sto :(
Ако е таксист тогаш е свиња дебела, ако е газда на такси компанија тогаш е мече плишано :pos:

Леон мамичка :P

Него шо се лутите сеа на Милчин, да не го земи патриотизмот?

Не е тоа занает како шо го направаија некои, ако има консензус кај Македноците исто како т.н Тиранска платформа шо лошо има во тоа да застанат заедно да речиме против нешто друго сем консензуаланта неказнивост досеа...

Ццццццц, ова е страшно.

Зошто ни е бе МРТ, зошто постои сиве овие години. Брука невидена е.[DOUBLEPOST=1516956486][/DOUBLEPOST]

Не сме навикнати ние Македонците на вакви типови, уште од Александар не држи тоа.

Кубани веѓи напишав, аутокорект направи пиздарија, ама ете пак се разбравме.

Има подфорум за мода и убавина, може таму да се отвори некоја тема да се коментира естетиката на јавните лица кај нас :jeeee:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Не кажа на која партија припаѓа таа фирма кај шо се вработи Миле Јанакиески, пошто сеа е колега со координаторот на советничката група на СДСМ во Советот на Општина Битола :cautious:

Или иста боја на дрес носат, бојата на парињата, money be green, they got no owners, only spenders :icon_lol:
Зашто сите вие куртони мислите дека е треба да ви одговарам на сите глупости? Дека вие сте тие кои прозивате за нешто?
Зашто уопште си мислите дека со вас водам нормална дискусија?

Прашањево ти е за тие ко тебе, што ги преспаа бомбите, скриени во гаќите на својот господар.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Зашто сите вие куртони мислите дека е треба да ви одговарам на сите глупости? Дека вие сте тие кои прозивате за нешто?
Зашто уопште си мислите дека со вас водам нормална дискусија?

Прашањево ти е за тие ко тебе, што ги преспаа бомбите, скриени во гаќите на својот господар.
Лиримче бе џукело една, уше тоа ви остана на се со ред се испокакавте :pos: сеа сите шо ќе бекнат нешто се за грујче бла бла...

Иначе форум е ова, дома можиш вака да се понашаш, тука не, знам дека не е до тебе, пренеси му на твојот робовладетел.

Најди еден текст кај шо сум ги бранел грујче и компанија, довел во прашање бомбите или сл, напротив, арно ама се шо покакавте по азбучен ред излижавте, а тек доаѓа :icon_lol:

Се е исто само него го нема, така оди муабетот.

Уше ти остана паушалец, неубо ич.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Лиримче бе џукело една, уше тоа ви остана на се со ред се испокакавте :pos: сеа сите шо ќе бекнат нешто се за грујче бла бла...

Иначе форум е ова, дома можиш вака да се понашаш, тука не, знам дека не е до тебе, пренеси му на твојот робовладетел.

Најди еден текст кај шо сум ги бранел грујче и компанија, довел во прашање бомбите или сл, напротив, арно ама се шо покакавте по азбучен ред излижавте, а тек доаѓа :icon_lol:

Ако си ги слушал бомбите, што ме прашуваш која е таа партиска фирма?

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Ако си ги слушал бомбите, што ме прашуваш која е таа партиска фирма?
И сеа како ова?

Ссс...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.451
Поени од реакции
30.964

Koa ke mu spomnes vakvi raboti nerven slom go fakja.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
И сеа како ова?

Ссс...
И сеа што? Ја треба ко на мало дете да ти објаснувам како у Пелистерка вработиле партиски ботови од новата власт?
Зашто?
Некоја твоја куртонска малоумна поента да покажеш?

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.184
Поени од реакции
3.431
И сеа што? Ја треба ко на мало дете да ти објаснувам како у Пелистерка вработиле партиски ботови од новата власт?
Зашто?
НЕ НЕ никако не треба:neetaka:

Миле се вработил во режимска фирма, само да проценеме од кој режим е;)

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Зашто?
Ете прво по пропис да ти кажам дека цивилизирано пријавив дека провоцираш и навредуваш :icon_lol:

Мало дете не знам, ама типот таму работи безмалку од пред 2011 а и тогаш имаше партиска функција да речиме, неам јас поента, го немам твојот интелектуален капацитет да речам за така длабински да анализирам :kluc: затоа ми е по малку чудно кога велиш партиска, а еве еден сосема спротивнен пример, може сакаш да му ја нарушиш репутацијата на фирмата со шпекулации...:pusigo:

Ова лесно може да се провери, не е нешто тајно, да одиме со нешто поинтересно ако не, недвижнини, концесии, саботажи, субверзија...:ojeaa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom