Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.492
Поени од реакции
24.266
Нема потреба од никаква сериозна дискусија со грујовиве брбушки што ги испосра зад себе. Лабаво само, како со благо ретардирани да комуницираш.
Beric oti be ne isceznis kako Mafo na primer. Vaka em shuto em bodes. Dodusa od tolku serenje so ti manaja mozime i za nekoj ekspert da te racuname okolu serenjeto posebno okolu kolicina, viskoznost takvi raboti.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Kako ispadna rabotata osven Mafo, Berik i Silmarillion site drugi glasaja ili za VMRO ili za Levica ili tamu nekoj od doma sto ne gi znaat deka se na izbiracki spisok. Hmmm:cautious:
Ја гласав за tamu nekoj od doma sto ne gi znaat deka se na izbiracki spisok
Но, на локалните не ја напраив таа грешка.Не смееше да му се дозволи на твојон газда више ништо.[DOUBLEPOST=1516908952][/DOUBLEPOST]
Beric oti be ne isceznis kako Mafo na primer. Vaka em shuto em bodes. Dodusa od tolku serenje so ti manaja mozime i za nekoj ekspert da te racuname okolu serenjeto posebno okolu kolicina, viskoznost takvi raboti.
Ќе исчезнам, ако ми докажеш дека си ја бацил bijons.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.492
Поени од реакции
24.266
Ја гласав за tamu nekoj od doma sto ne gi znaat deka se na izbiracki spisok
Но, на локалните не ја напраив таа грешка.Не смееше да му се дозволи на твојон газда више ништо.
E pa super izbor si napravil, nema zbor tuka(y). Barem da glasase za nekoja partija ili koalicija od drugiot drzavotvoren narod, da im gi skratese makite na republikata. Vaka namesto nekolku godini ke treba da si igrame drzava uste minimum 10.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
E pa super izbor si napravil, nema zbor tuka(y). Barem da glasase za nekoja partija ili koalicija od drugiot drzavotvoren narod, da im gi skratese makite na republikata. Vaka namesto nekolku godini ke treba da si igrame drzava uste minimum 10.
ти ништо нема да си играш, без гајле

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.492
Поени од реакции
24.266
Ќе исчезнам, ако ми докажеш дека си ја бацил bijons.
Znaci ke te serat serat uste mnoooogu mnogu dolgo vreme. Dodusa ako tebe ne ti preci mene ic. A mozese kako Mafo na primer da se zanimavas so rakomet ili sport nesto. Najcudno od se e sto duri posmotan i od Alda ispadna:(.[DOUBLEPOST=1516909616][/DOUBLEPOST]
ти ништо нема да си играш, без гајле
E ako de poigrajte si vie malce. Super vi trgna(y)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.492
Поени од реакции
24.266
Нема ни ја. Други имаат право да си играат тоа.
Ostaj toa , ostaj i Smilkovci, Divo Naselje i vo globala za se so te ispostraja. Vreme e da pocnis da mantras za imeto na republikata, kako e toa pozelno, dobro i takvi raboti vaka duri e vreme. Ne za drugo da ne izgledas kako Silmarillion koj se znaеl vreminja vreminaj unapred posto mu kazale koga piel kafe so tamu nekoj visoki krugovi ama zaboravil da napisi. Vaka fati si ja rabotata posovreme, nemas promas tuka.

Последно уредено:
P

PewDiePie

Гостин
Абе шарената револуција уште постои како здружение или тешко...? Да не се распаднаа од кога Павле рече "друштво ние веќе не сме отпор".

Оние најснаодливите си најдоа функција, другите се мрчварат по судови.
Не бе,тоа е бајка сценарио,една шарена револуционерка кај мене на фб 24/7 змии вадеше од уста кога беа бомбите,одеше фрлаше пустеше и сеа си продолжи со работата на каса во КАМ-маркет,истиот живот си го тера.
Другарче исто,карго,исто фб шема трескање од земја што да ти кажам,готово на раб на нервен слом,ЧЕ СИ ЛЕЖИТЕ цел пакет....еве го сега кога се случува размонтирањево на државава постира песни од Рада Манојловиќ и Дубиоза колектив.
Ваквите плитки,глупи,накај ќе им дувне ветер на таму луѓе можеш како сакаш да ги манипулираш и користиш,обично немаат занимација и им фали нешто друго во животот па фрустрациите си ги манифестираат преку тоа,овие и да ги ебеш да им направиш пола година филм како е во мода да бидеш ебен нема збор да ти кажат,дури среќни ќе бидат дека се во мода.

а да не прајме мубает за тешката артилерија што беше ангажирана,во буквално секој сегмент од општеството да прави пиздарии и да создава немир.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Ваквите плитки,глупи,накај ќе им дувне ветер на таму луѓе можеш како сакаш да ги манипулираш и користиш,обично немаат занимација и им фали нешто друго во животот па фрустрациите си ги манифестираат преку тоа,овие и да ги ебеш да им направиш пола година филм како е во мода да бидеш ебен нема збор да ти кажат,дури среќни ќе бидат дека се во мода.

а да не прајме мубает за тешката артилерија што беше ангажирана,во буквално секој сегмент од општеството да прави пиздарии и да создава немир.
За ова стварно Грујо е крив, не се заебавам.

D

deli

Гостин
Хиени.
Хиените се членови на мамалиската фамилија Hyaenidae од редот Carnivora. Видовите од оваа фамилија се среќаваат во Африка и Азија.
(Ја би додал дека и во Македонија ги има).
Му се згнавте на грујо а до вчера вени сечевте за него.
Без образ луге.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864

Tvrdokorni додаде 2 нови фотографии.
23 Јануари во 23:19 ·
SOOPSTENIE
Do site simpatizeri i clenovi na MPZ TVRDOKORNI!!

Ova e edina oficijalna stranica na legitimnoto zdruzenie, site drugi facebook stranici so imeto MPZ TVRDOKORNI se nelegalni I nelegitimni . Ova e i naseto LOGO, poranesnoto logo i stranata e zaposednato i vo zalog go drzat lica koi ne se poveke vo MPZ Tvrdokorni, tuku se prestavuvaat samo kako Tvrdokorni bez predznakot MPZ. Da ne se stvara zabuna megu lugeto go smenivme logoto i otvorivme nova strana. Od kako e otvorena novata strana nekolku pati izlegovme so soopstenija i demanti koga ne stavaa vo druga konotacija.
Ne sakam da gi komentiram napadite od strana na licata koi se vo Tvrdokorni, neka si ja teraat nivnata agenda, jas so Makedonskoto Patriotsko Zdruzenie MPZ Tvrdokorni ke si ja terame agendata onaka kako mislime deka e najdobro, zatoa odlucivme:
MPZ TVRDOKORNI da dade podrshka na PARTIJATA ,,EDINSTVENA MAKEDONIJA,, i so istata da gi zastapuva i sledi partiskite idei i celi.

Sopstenieto go dava Pretsedatelot na MPZ Tvrdokorni Dragan Ugrinovski
BRAT ZA BRATA, MAKEDONEC za MAKEDONEC
MPZ Tvrdokorni

Photoshop Level Over 9000
Доналд Трамп ли е тој на коњот?

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Доналд Трамп ли е тој на коњот?
Tрамп во темпларски костим од 14 век со сонце од антика(паганско) и Исус во позадина (итоа католички приказ). Ни еден симбол на сликава нема никаква поврзаност само да се турело нешто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom