Струмица

kaj da odam u strumica kazete deka tamu sum i po cel den sedam u wizard.
P.S. izvinete za kirilicata
Оди у х-зона...:pos:.
Ако мислаш за кафе ги имаш Екстрим,Гламур,Заир....
Ако мислаш за јадене....Дел Фуфо,Бонита,Елизабет,Капо,Кинг,Актрос......

Оди у х-зона...:pos:.
Ако мислаш за кафе ги имаш Екстрим,Гламур,Заир....
Ако мислаш за јадене....Дел Фуфо,Бонита,Елизабет,Капо,Кинг,Актрос......
23ката, тама е највкусна пицата :vozbud:и најмногу те најадува според мене досега што имам пробано

kaj da odam u strumica kazete deka tamu sum i po cel den sedam u wizard.
P.S. izvinete za kirilicata

Ако си женско јас ќе те шетам се на моја сметка, ако си машко ќе ти дадам карта водач. :pos:

Цц, денешно време привилегија е да си женско. :pos:

П.С Насладиите ме со тиа пиците, ама касно е саа да ги мачам 23ката да ми макнат до ѓупската маала.:pos:

Сакате ли да се собереме 8 души да направаме некое купче на билиардо во АС.
Ем ке се запознааме ем ќе си ја направаме интересна :smir: :vozbud:

Еваа нејкате со мене да играте билјард, има сите да ве победам:vozbud:

БТВ ного разјадани бе сите нагоре, јас само шо си дојдех од шетане и не јадех ништо и саа ме настрвиите со тии шарски, пици.Мх мх. Иначе за пица, забравиите га Елизабет, најубавите пици и палачинки. Малце местото и амбиенто се за нигде(затва не сум ојдела там 2 години), ама пиците се мх мх. Јас одам најчесто у МиМ, мош не е толко добра храната, ама да си седнаш как човек, чисто и уредно, убав амбиент.

И така, саа ми се прејаде, малеее!

БТВ ного разјадани бе сите нагоре, јас само шо си дојдех од шетане и не јадех ништо и саа ме настрвиите со тии шарски, пици.Мх мх. Иначе за пица, забравиите га Елизабет, најубавите пици и палачинки. Малце местото и амбиенто се за нигде(затва не сум ојдела там 2 години), ама пиците се мх мх. Јас одам најчесто у МиМ, мош не е толко добра храната, ама да си седнаш как човек, чисто и уредно, убав амбиент.

Сакаш утре да те носам ? На палачинки ? :vozbud:

На момичката им се јаде бе, шо од палачинки ли ке се најаде сака пица нели осекаш, или ти одиш на најслаткото палачинка :pos2:
:helou:

и после палачинките ? ке има ли една тура хахахах

Биди малко човек бе, така ли се обраќе пред момичката ? Така ли те научија таа недела у Паок ( Дојран ) ? :pos2:

Xfire бе, за слатка момичка, слатко јадене мора.

Види поубаво,напишах га и Елизабет...
Ајде на билјардо,ако не знааш убаво да играш ке те учам...:):):)
А ако си гладна,комшии сум со Елизабет,одаме тама....:back:

Види поубаво,напишах га и Елизабет...
Ајде на билјардо,ако не знааш убаво да играш ке те учам...:):):)
А ако си гладна,комшии сум со Елизабет,одаме тама....:back:

Ееееееејјјјјјј мореееееееее, Ацко настрана бе.

Море Еци батали го, блиску е до Елизабет нема ни да те прошете, а така со мене и круг ќе извртаме. :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom