Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

:чда:
mun-412x420.png
mun2-414x420.png

Ова што е, нацрт дрес за следна сезона или сега за еден натпревар, за годишнината од минхенската несреќа?

Ретро дресови прават Адидас и потоа ги ставаат на продажба преку сајтовите на клубовите...

Ова што е, нацрт дрес за следна сезона или сега за еден натпревар, за годишнината од минхенската несреќа?
шпекулација за нов ретро домашен дрес од адидас ( за нас фановите :D ) ... ми се допаѓа ептен па го споделив зa да видите :)

Ретро дресови прават Адидас и потоа ги ставаат на продажба преку сајтовите на клубовите...
Да, знам дека имаат ретро колекции Адидас ама оваа година се 60 години од несреќата и секогаш кога е јубилеј играат со вакви дресови, без спонзори и без имиња позади па мислев пак да не се спрема нешто слично :D
шпекулација за нов ретро домашен дрес од адидас ( за нас фановите :D ) ... ми се допаѓа ептен па го споделив зa да видите :)

Top e, 100 пати сум рекла, за мене дрес што попрост, тоа подобро :D

Да, знам дека имаат ретро колекции Адидас ама оваа година се 60 години од несреќата и секогаш кога е јубилеј играат со вакви дресови, без спонзори и без имиња позади па мислев пак да не се спрема нешто слично :D

Top e, 100 пати сум рекла, за мене дрес што попрост, тоа подобро :D
треба да сме среќни што ни е адидас спонзор, да беше најк замисли која грдосија од дрес ќе ја извадеа ... некое мушамче за на маса !!!

Уште недојден Сан му извадиле приказна дека и понудил на некоја 1000 фунти за секс и дека има вонбрачен син :D

Oвие Сан се дното на новинарството, Курир може вода да им носат.

A и пречеков :D

[DOUBLEPOST=1516625608][/DOUBLEPOST]Средуваат документација и двајцата во иста зграда :ROFLMAO:

Последно уредено:
Ќе заврши преодниот рок додека објават овие.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Вака ми е секој 2-3 часа...
Skysports.com
ekipa.mk
sport.com.mk
dnevnik.hr
Manchester United Balkan
Еден е Манчестер Јунајтед
Кајгана
Manchester evening news
log out

Kajgana Shop