- Член од
- 6 април 2015
- Мислења
- 423
- Поени од реакции
- 150
НеточноДека многу се замараш со твоите заби.
НеточноДека многу се замараш со твоите заби.
Сонување на скршени/паднати заби вообичаено е знак за вознемиреност поради она што му се случува на човекот во животот-промени,транзиции,болка поради загуба или ранливост,или пак,чувство на несигурност.Неточно
Ти беше помазена од пилињата на златната квачка.Zdravo,momentalno sum vlubena vo eden covek go sonuvam no toa e normalno,e sega eden son mnogu me zacudi sonuvav kako sme bile vo eden market,I tamu imase edna kako da kazam kokoska odnosno kvacka I toj ja cekase da se ispili odnosno I pravese nesto I taa gi snesee pilinjata,toj gi zema gi nosese vo rakaa I pomina pokraj mene so niv me pomazi po liceto,bev mnogu vozbudena,moze li nekoj da mi kaze sto bi znacelo ova.
Jas mislev deka ke bidam so nego.Ти беше помазена од пилињата на златната квачка.
Ќе те следи 7 години среќа во животот.
Па во 7 години среќа може и тоа да биде. Само треба цврсто да замислуваш тоа што го сакаш и ќе се среди, ќе биде добро.Jas mislev deka ke bidam so nego.
Navistina li to znaci,inaku prv pat sonuvam kako nekoj me gali so pilinja I toa bas toj.Па во 7 години среќа може и тоа да биде. Само треба цврсто да замислуваш тоа што го сакаш и ќе се среди, ќе биде добро.
Навистина.Navistina li to znaci,inaku prv pat sonuvam kako nekoj me gali so pilinja I toa bas toj.
A zosto bas toj me pogali neznam.Навистина.
Ниту јас не знам.A zosto bas toj me pogali neznam.
Би значело да престанеш да креираш нови профили.Zdravo,momentalno sum vlubena vo eden covek go sonuvam no toa e normalno,e sega eden son mnogu me zacudi sonuvav kako sme bile vo eden market,I tamu imase edna kako da kazam kokoska odnosno kvacka I toj ja cekase da se ispili odnosno I pravese nesto I taa gi snesee pilinjata,toj gi zema gi nosese vo rakaa I pomina pokraj mene so niv me pomazi po liceto,bev mnogu vozbudena,moze li nekoj da mi kaze sto bi znacelo ova.
Како што ти кажа Анон,твојот сон ти „порачува“ дека ти претстои можност или шанса за среќа,еве со тој човек.Можеш да се обидеш да си ја „изградиш“ среќата,но треба да бидеш претпазлива бидејќи сонувањето на кокошка и пилиња не е секогаш знак за „совршена среќа“.A zosto bas toj me pogali neznam.
Несомнено значи дека и претстои блескава кариера доколку се одлучи да пишува Венецуелски ТВ новели.Синока девојками ме сонила како ја изневерувам со колешка од работа што му беше девојка на мој најдобар другар исто и тој не фатил и пчнал да ми збори како сум можел кај ми била честа каков другар сум бил исто девојками ми зборела слични ствари тој ја тешел и тнт... (инаку да точно е дека сум ја изневерил со истата таа личност и другар ми се беше распрашувал но уште не е сигурен.. А инаку и тој ни е колега на работа) заборавив девојками била трудна и и се слошило и го загубила бебето...