Група 2 (MKD, ESP, DEN, GER, CZE, SLO), главна фаза - Вараждин

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе одат во полуфинале?

• Вкупно гласачи
    137
  • Гласањето е завршено на .
Нас изгледа полесно со Данска и Шпанија ќе ни е отколку Чешка. Уште од сега гледам како Мрква им брани зицери на Гоце и Манасков.
Никад нема, преслаби се Чесиве, господ знае како тепале со Данска.

речиси 15 минути без гол беа чесиве... Волф ги реши..

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Супер играа и последните 10 минути целосно паднаа, гол не дадоа.

Германија игра толку мизерно што дури и противникот ја префаќа истата отров игра..што се случи со таа Германија од пред две години?...поантички ракомет играат дури и од Металург на чиката....очите ме запечија од оваа мизерија што ја гледав

Германија игра толку мизерно што дури и противникот ја префаќа истата отров игра..што се случи со таа Германија од пред две години?...поантички ракомет играат дури и од Металург на чиката....очите ме запечија од оваа мизерија што ја гледав
Немаат среден бек. Т.е немаат бекови бе, кој кур се овие Фет, Мет, Друкс, Фукс, Вајнхолд, не постојат.

Како па да не, рак од утакимца, милијарда грешки, германциве као изгубени германци, чесите не ни очекуваа ваква слаба и мртва Германија.
Не им се пишува добро на швабиве во понатамошниот тек од првенствово, ќе јадат дебакл, не знам дали од Данска или Франција.
Ироничен бев, се заебавав. :icon_mrgr:

aeeehahahah ovoj ekspertizava e najlud sto go viknale u telma, stefce, najlud
ovoj voditelov sto tera utrinski vika, i sea sledat kratki vesti, a po vestite ... stefce ? ( ovoj treba da kaze rakomet normalno ), i stefce mu vika ... Meteo.

ahahahahha

aeeehahahah ovoj ekspertizava e najlud sto go viknale u telma, stefce, najlud
ovoj voditelov sto tera utrinski vika, i sea sledat kratki vesti, a po vestite ... stefce ? ( ovoj treba da kaze rakomet normalno ), i stefce mu vika ... Meteo.

ahahahahha
Дотичниот се вика Цревото. ;)

Немаат среден бек. Т.е немаат бекови бе, кој кур се овие Фет, Мет, Друкс, Фукс, Вајнхолд, не постојат.

Вака индивидуално не се лоши,дури одлични крила имаат во Уве и Гроецки..ама играта некако премногу спора,мизерна и безидејна е....и со нас беа очајни ама ова денес беше дното мислам..како Еурофарм Работник против Борец да ги гледав..ај Чешка ќе речиш дека тој му е квалитетот ама Германија вака да игра не знам...тренерот нивни како изгубен случај ми делува,од километар се познаваат пропустите во нивната игра и овај ништо не превзема и туку скока како некој мајмун на секој гол или одбрана на голманот..многу несериозен

Гоцета Џорџиевског се надевам дека ќе грее клупа и против Чешка, невозможно е тој да реализира барем еднаш против Мрква.

Инаку Волф ја реши оваа "грч" утакмица, тој е светлата точка кај Дојчланд.

Словенија вечер ако тепа ке ја направи групата јебено преинтересна
Ке биде инфаркт завршница во групата

Да нема пренос ќе пцуете мајки и шајки, кога има пренос коментатори и водители аматери. Тие се тие луѓе што ги има Телма, а и да не беше Телма ќе беше Канал 5 или Алфа иста приказна ќе беше. Оладете малку имате на ЕХФ страната(секој натпревар го следам на интернет), преноси од сите натпревари гледајте таму и уживајте во ХД и одлични коментатори.

Да нема пренос ќе пцуете мајки и шајки, кога има пренос коментатори и водители аматери. Тие се тие луѓе што ги има Телма, а и да не беше Телма ќе беше Канал 5 или Алфа иста приказна ќе беше. Оладете малку имате на ЕХФ страната(секој натпревар го следам на интернет), преноси од сите натпревари гледајте таму и уживајте во ХД и одлични коментатори.
Од форумов да не викнат сто пати подобро ќе коментираме....за што земаат плата ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom