L
Löwe
Гостин
Никад нема, преслаби се Чесиве, господ знае како тепале со Данска.Нас изгледа полесно со Данска и Шпанија ќе ни е отколку Чешка. Уште од сега гледам како Мрква им брани зицери на Гоце и Манасков.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никад нема, преслаби се Чесиве, господ знае како тепале со Данска.Нас изгледа полесно со Данска и Шпанија ќе ни е отколку Чешка. Уште од сега гледам како Мрква им брани зицери на Гоце и Манасков.
Јбг. ЕХФ мафијаЕј абе не сме више први![]()
Немаат среден бек. Т.е немаат бекови бе, кој кур се овие Фет, Мет, Друкс, Фукс, Вајнхолд, не постојат.Германија игра толку мизерно што дури и противникот ја префаќа истата отров игра..што се случи со таа Германија од пред две години?...поантички ракомет играат дури и од Металург на чиката....очите ме запечија од оваа мизерија што ја гледав
Ироничен бев, се заебавав.Како па да не, рак од утакимца, милијарда грешки, германциве као изгубени германци, чесите не ни очекуваа ваква слаба и мртва Германија.
Не им се пишува добро на швабиве во понатамошниот тек од првенствово, ќе јадат дебакл, не знам дали од Данска или Франција.
Дотичниот се вика Цревото.aeeehahahah ovoj ekspertizava e najlud sto go viknale u telma, stefce, najlud
ovoj voditelov sto tera utrinski vika, i sea sledat kratki vesti, a po vestite ... stefce ? ( ovoj treba da kaze rakomet normalno ), i stefce mu vika ... Meteo.
ahahahahha
Немаат среден бек. Т.е немаат бекови бе, кој кур се овие Фет, Мет, Друкс, Фукс, Вајнхолд, не постојат.
Од форумов да не викнат сто пати подобро ќе коментираме....за што земаат плата ?Да нема пренос ќе пцуете мајки и шајки, кога има пренос коментатори и водители аматери. Тие се тие луѓе што ги има Телма, а и да не беше Телма ќе беше Канал 5 или Алфа иста приказна ќе беше. Оладете малку имате на ЕХФ страната(секој натпревар го следам на интернет), преноси од сите натпревари гледајте таму и уживајте во ХД и одлични коментатори.