Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Македонски шуми вработиле партиски потковани коњи кој користат она 20+% ржење :icon_mrgr:
218580-slushate-kaj-shumat-shumite-bukite.jpg

Уште нешто, кога монолитното ДПМНЕ на пастирот го изгласа законот за употреба на јазици 2008, амнестија на Хашки случаеви и ред др работи, некој од овие сега шо се на браникот на татковината, изустија нешто?

Дно.

Никогаш, тогаш беше “ што да праиме, тоа од европа е“ исто како сега што е “ дуи е за кратко и заев ги држи за муда’’. Кој како сака може да ја врти, најголемата вина за све ова е во вмро што не го прецвикаа тој ланец на отстапки и понижувања, туку решија тие остсатпки да ги наплатат од ДУИ во кеш, преку разни тендери и криминал за кои сега како морони само они ќе одговараат.

Сега е веќе многу многу касно, метастазирано е и нема бегање од неминовновото. Тој процес е веќе во завршна фаза и ќе мора да си помириме.
И не е тоа најголемиот проблем, најголемиот проблем е што и утре треба воздух да се дише со ’’што да праиме тоа е од европа и дуи е за кратко заев ги држи за јајца’’- типовите на луѓе, они се канцерот, а не ДУИ и Албанците .

Жално е што 99% го направивте Ефтов дека го избришал подот со Сашо.А 99% од вас не ги разбравте постовите негови.Ефтов го направи Сашо дека е најголемиот патриот и националист, а сите постови на Сашо, не се против албанците,туку се против патриотот Груевски.

Жално е што 99% го направивте Ефтов дека го избришал подот со Сашо.А 99% од вас не ги разбравте постовите негови.Ефтов го направи Сашо дека е најголемиот патриот и националист, а сите постови на Сашо, не се против албанците,туку се против патриотот Груевски.

Аха , мисли си како сакаш,исто ѓубре се, за пари и позиција ја упропастија Македонија

Sent from my iPad using Tapatalk

А 99% од вас не ги разбравте постовите негови.
Те молам објасни ни ги.
Огромен број постови на Саше нѐ предупредуваа од лошата политика што ќе ја води Груевски ако го изгласаме.
Сега таа иста политика ја води Заев, а Саше го нема никаде со пост околу тоа.
Може нема интернет у канцеларија.
qWLcvbG.png

Сашо, ти ли си?

Интересно што човекот што го обвинува за двојни аршини го прави истото, едноставно Саше кога веќе јавно се давеше можеше да го повлече и Ефтов со него. Зашто се буквално исти гомна.
Со таа разлика што платата на Ефтов не иде од буџет.

Со таа разлика што платата на Ефтов не иде од буџет.
Одеше и Васко на буџет, на МТВ негова беше нарацијата на тие историските документарци. Овие ги гледав од крајот на 2016 до средината на 2017, можеби сѐ уште е таму, не сум пуштил МТВ одамна, ама не ми се верува.

Одеше и Васко на буџет, на МТВ негова беше нарацијата на тие историските документарци. Овие ги гледав од крајот на 2016 до средината на 2017, можеби сѐ уште е таму, не сум пуштил МТВ одамна, ама не ми се верува.
Да, да, со Љупче Златев и со Натка во екипа. :vozbud:Крв и мед серијалот. Изумив дека и тој имаше фатено тезга... Да, тогаш можеше Сашо да реагира подобро, ама го победи албанофобијата, не можеше да се контролира.

Да, да, со Љупче Златев и со Натка во екипа. :vozbud:Крв и мед серијалот. Изумив дека и тој имаше фатено тезга... Да, тогаш можеше Сашо да реагира подобро, ама го победи албанофобијата, не можеше да се контролира.
Според мене, и да признае грешка за некаква неконзистентност не беше (толку) страшно. И не знам зошто станал овој, до таму кај што изгледав не беше страшно. Пред неколку години ми текнува Есад Рахиќ кога се изглупира, Васко во емисија на глава му се помоча трипати полошо од ова на Сашо, па остана до крајот. А и ова дека бил кај Шехтански во партија не го знаев, што нема да види/слушне човек... :icon_lol:

Според мене, и да признае грешка за некаква неконзистентност не беше (толку) страшно. И не знам зошто станал овој, до таму кај што изгледав не беше страшно. Пред неколку години ми текнува Есад Рахиќ кога се изглупира, Васко во емисија на глава му се помоча трипати полошо од ова на Сашо, па остана до крајот. А и ова дека бил кај Шехтански во партија не го знаев, што нема да види/слушне човек... :icon_lol:
Немаше ништо трагично во ставовите, напротив. Можеше сите да ги повтори пред камера, малце ќе го плукаа “неговите“, ама ништо страшно. Тоа што бил во ТМРО е само показател дека е “за Шиптаpи гасни комори" лик, и делот со Таљат, Смилковци и јазици успеа да му погоди нерв и да го скрши.

pocnaa nezavisnive i slobodoumni botovi da gradat hype deka e selski da se spomnuva `makedonija`
a za istata taa selska dijaspora,zaev bese da bara poddrska vo shvajcarija.
vidana.jpg

Немаше ништо трагично во ставовите, напротив. Можеше сите да ги повтори пред камера, малце ќе го плукаа “неговите“, ама ништо страшно. Тоа што бил во ТМРО е само показател дека е “за Шиптаpи гасни комори" лик, и делот со Таљат, Смилковци и јазици успеа да му погоди нерв и да го скрши.
Тоа што бил во ТМРО а сега е шарен, зборува дека е кариерист без кичма.... А тому му ги прави изјавите онака уз вода и уз ветер.....

Последно уредено:
Тоа што бил во ТМРО е само показател дека е “за Шиптаpи гасни комори" лик

Можеби има пореметување на личноста или изглумил дека е таков лик.
Свесен ли си дека таков лик никогаш нема да се шитне за позиција и пари,тоа“за Шиптаpи гасни комори" неможе да го смениш за ниедни ебани пари освен ако не си ебан фејкер и пичка у душа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom