Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште нешто, кога монолитното ДПМНЕ на пастирот го изгласа законот за употреба на јазици 2008, амнестија на Хашки случаеви и ред др работи, некој од овие сега шо се на браникот на татковината, изустија нешто?
Дно.
Жално е што 99% го направивте Ефтов дека го избришал подот со Сашо.А 99% од вас не ги разбравте постовите негови.Ефтов го направи Сашо дека е најголемиот патриот и националист, а сите постови на Сашо, не се против албанците,туку се против патриотот Груевски.
Жално е што 99% го направивте Ефтов дека го избришал подот со Сашо.А 99% од вас не ги разбравте постовите негови.Ефтов го направи Сашо дека е најголемиот патриот и националист, а сите постови на Сашо, не се против албанците,туку се против патриотот Груевски.
Те молам објасни ни ги.А 99% од вас не ги разбравте постовите негови.
Сашо, ти ли си?Жално е што 99% го направивте Ефтов дека го избришал подот со Сашо.А 99% од вас не ги разбравте постовите негови.Ефтов го направи Сашо дека е најголемиот патриот и националист, а сите постови на Сашо, не се против албанците,туку се против патриотот Груевски.
Со таа разлика што платата на Ефтов не иде од буџет.Интересно што човекот што го обвинува за двојни аршини го прави истото, едноставно Саше кога веќе јавно се давеше можеше да го повлече и Ефтов со него. Зашто се буквално исти гомна.
Одеше и Васко на буџет, на МТВ негова беше нарацијата на тие историските документарци. Овие ги гледав од крајот на 2016 до средината на 2017, можеби сѐ уште е таму, не сум пуштил МТВ одамна, ама не ми се верува.Со таа разлика што платата на Ефтов не иде од буџет.
Да, да, со Љупче Златев и со Натка во екипа.Одеше и Васко на буџет, на МТВ негова беше нарацијата на тие историските документарци. Овие ги гледав од крајот на 2016 до средината на 2017, можеби сѐ уште е таму, не сум пуштил МТВ одамна, ама не ми се верува.
Според мене, и да признае грешка за некаква неконзистентност не беше (толку) страшно. И не знам зошто станал овој, до таму кај што изгледав не беше страшно. Пред неколку години ми текнува Есад Рахиќ кога се изглупира, Васко во емисија на глава му се помоча трипати полошо од ова на Сашо, па остана до крајот. А и ова дека бил кај Шехтански во партија не го знаев, што нема да види/слушне човек...Да, да, со Љупче Златев и со Натка во екипа.Крв и мед серијалот. Изумив дека и тој имаше фатено тезга... Да, тогаш можеше Сашо да реагира подобро, ама го победи албанофобијата, не можеше да се контролира.
Немаше ништо трагично во ставовите, напротив. Можеше сите да ги повтори пред камера, малце ќе го плукаа “неговите“, ама ништо страшно. Тоа што бил во ТМРО е само показател дека е “за Шиптаpи гасни комори" лик, и делот со Таљат, Смилковци и јазици успеа да му погоди нерв и да го скрши.Според мене, и да признае грешка за некаква неконзистентност не беше (толку) страшно. И не знам зошто станал овој, до таму кај што изгледав не беше страшно. Пред неколку години ми текнува Есад Рахиќ кога се изглупира, Васко во емисија на глава му се помоча трипати полошо од ова на Сашо, па остана до крајот. А и ова дека бил кај Шехтански во партија не го знаев, што нема да види/слушне човек...![]()
pocnaa nezavisnive i slobodoumni botovi da gradat hype deka e selski da se spomnuva `makedonija`
a za istata taa selska dijaspora,zaev bese da bara poddrska vo shvajcarija.
Прегледај го приврзокот 183802
Тоа што бил во ТМРО а сега е шарен, зборува дека е кариерист без кичма.... А тому му ги прави изјавите онака уз вода и уз ветер.....Немаше ништо трагично во ставовите, напротив. Можеше сите да ги повтори пред камера, малце ќе го плукаа “неговите“, ама ништо страшно. Тоа што бил во ТМРО е само показател дека е “за Шиптаpи гасни комори" лик, и делот со Таљат, Смилковци и јазици успеа да му погоди нерв и да го скрши.
Тоа што бил во ТМРО е само показател дека е “за Шиптаpи гасни комори" лик