Podzemni vodi

• Креатор на темата Креатор на темата sasemkd
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
31 декември 2009
Мислења
585
Поени од реакции
168
ima li nekoj programa ili da znae strana za podzemni vodi vo skopje??

Mapa bill sto.mislev I progrce da.ne I'ma pa da ides satelicki do mestoto dali lezi na voda

Тешко да се најде такво нешто. Имам слушнато од постари луѓе дека реонот кај Кале НЕМА подземни води, а Водно населбата има. За другите делови немам слушнато никаква информација

Mene 2ca mi baraat Lani voda edniot so bakarni cevki drugiot so visak.se pogodia I dvajcata na edno mesto ovoj so zicite najde dobra voda a na drugo so poslaba.ovoj so visokot go viknav Posle nedela Dena I ne ni setase Po nivata tuku ja nacrta na zemja I kruzese Po nejze I gi pogodi istite mesta. Duri koga odevme da go najde centarot na zafrkancija mu vikame da NE ti smetame tolku blisku radi energijata.ne zacudi STo pogodi deka nema nikoj do nego so negativna krvna grupa.na prolet busam pa ke vidime kolku e tocno

Mene 2ca mi baraat Lani voda edniot so bakarni cevki drugiot so visak.se pogodia I dvajcata na edno mesto ovoj so zicite najde dobra voda a na drugo so poslaba.ovoj so visokot go viknav Posle nedela Dena I ne ni setase Po nivata tuku ja nacrta na zemja I kruzese Po nejze I gi pogodi istite mesta. Duri koga odevme da go najde centarot na zafrkancija mu vikame da NE ti smetame tolku blisku radi energijata.ne zacudi STo pogodi deka nema nikoj do nego so negativna krvna grupa.na prolet busam pa ke vidime kolku e tocno
Во Сопиште да не барате?
Ако е таму интересно ќе биде, у глобала источната страна на Водно е тенка со вода.

А шо е финтата со подземниве води? Објаснување, вовед...?

Сега се сетив,пред 6-7 години,беше еден човек кај мене,ги испита сите соби,и констатира дека во спалната испод креветот има подземни води,кој се штетни за здравјето.Кога татко ми почина,мајка ми се префрли на креветот кај што спиеше татко ми и после само три години почина и она.
Језа ме фаќа на самата помисла.Не знам дали има врска, ама може има:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom