Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Не викам дека е официјално ништо, него обично апдејтирав а знам дека Работнички га маваше. Кам среќа да донесец бољи играчи :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Vesela matematika za Kurcu...

Бекот на Питешти реализираше осум тројки, односно 28 поени во гостинската победа од (82:77).
Кога Александар Костоски игра, игра и Питешти, многу пати докажано, а уште една потврда дојде вечерва.
На теренот во Темишвар, каде Костоски и неговиот Питешти стигнаа до тешка, но заслужена победа од (82:77), против Тимба Темишвар.
Едноставно кажано, по заслуга на македонскиот репрезентативен бек, кој имаше уште една своја вечер.
Ја заокружи со реализација на 28. поени, а до кои дојде со осум погодени шутеви вредни по три поени, уште два од позицијата која носи два поени, како и десет реализирани слободни фрлања. А на сето тоа додаде и шест правовремени додавања и четири скока, за 37.минути поминати во игра.

3x8=24
2x2=4
10x1=10
-------------
38

Koja racunica e ispravna???

Еве слободан е Ратко Варда за нашу центарску линију е Порзингис

На едну недељу пред дерби сс Раднички, какво е стање у тим? Имамо ли 5 играча останати за петорку? :D Не, озбиљно, знае ли некој нешто? Миљковиќ е аут, као некој македонац се очекувало да стигне, ваљда е Дујковиќ или Слободан Михајловски, или Томчо Соколов :D Прави играчи за напредак :D Него ај да не збору пред време, да не не изненадив сс некој добар тандем :)

П.С. Едн куп странци ги напуштисва Струмицу, Охрид, Фени, Шкупи, и ми не успеасмо ни еднога да соберемо навамо?!

Википедија нек еде г...гулаш те га Димче игра против раднички. Нек пукнев душмани

хаха да бе туј е главан играч :) солидно прво, само на -6, можеше и нерешено. Испод 10 разлика пораз признавам :D

Mалко су подобри индивидуално не много да имамо еднога јакога центра много топке ни собирав.
Иначе замислују 2025 година Мираковски 45 године игра против нас 30+ поени хаха не е можно колко јако игра против нас увек :D

Леле колко ламоти овј драган николовски, да е до мене шамар би му залепија пет дна да не се разбуди[DOUBLEPOST=1515869896][/DOUBLEPOST]Много добро изиграмо и борбено, штета што не уништива сс скок и због тој гу изгубимо утакмицу. Надам се дек у следеќи две недеље ке доведемо некое појачање испод обруч

Последно уредено:
Дада ја сам задовољан и от трењера и од играчи ама толко е можност овј Работнички е мн јак а ми до сга највише отпор ги дадемо реално лига одамна не е била толко слаба до пред тој МЗТ много делеше сга сс 2 добри играча можемо против свакога да очекуемо победу

Ne mi e jasno u sto e toj rabotnicki mnogo jak? I ovolko slab MZT bez problem gi dobiva. Cak i mi bi gi dobile da imamo jos + 2 igraca...

Ne mi e jasno u sto e toj rabotnicki mnogo jak? I ovolko slab MZT bez problem gi dobiva. Cak i mi bi gi dobile da imamo jos + 2 igraca...
Тоа што падна Работнички во последна четвртина, не треба да се генерализира. Оволку слаб МЗТ, видовме колку не доби. Епа да имавте двајца играчи плус, ќе не победевте... А што ако и ние имавме двајца играчи плус? :) Тоа се „ако имаше баба такво, дедо ќе беше" муабети. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom