И ке паднеш на фора на човек кој нема Амбер а измислува прикаски за некакви дефрости.
Поентата му е да ги поништи сите квалитетни пишувања овде не само од мене тие ги има и од тзлатко дека поголем изменувач со појше редови и површина поретко влага во дефрост што е факт кој никој неможе да го побие (ФХ има двореден од 38кг, Амберот има 2,5реден во 45,5кг)....сака да ми ги поништи пишувањата за технологијата со флаш инекција која го лади компресорот дека е небитна....можда на ваква зима....ама како секоја трета е коска ладна ке се најде
И ако не само ја туку и другиве што имаат Амбер како
@SlobodanT @Sportage,
@RR2 и кој уште ја има кажуваат дека не прави дефрости со денови и грее јако зар ке веруваш во еден трол кој не ја ни има климава.
Стрелчо ако имаш бар малку интегритет и муда кажи пред сите јасно и гласно дали Амберот коа влага у дифрост почнува со дување ладно надоле па се дигаат перките и продолжува да дува ладно се додека нагло не престане и продолжива со дифрост. Кој трае 10-15 мин?
Кажи пред сите дали прави вака амберот дифрост или не?
И секој кој има Амбер нека одговори, веќе го добив одговорот од друг член на веродостоен форум на кој шо не се манипулира на кој што имам 3000 мислења и лајкови и ме сметаат за сериозен и веродостоен и сум член од 2009 без малку 10 години.
Имам споделувано и имаат барано совети од мене за мноогу работи.
Јавно ги признав недостатоците на FH со аутофанот затоа направив преместување на сензорот, но ова со Амберот е тотално нешто различно.
Најстрашното и патетичното е што на 50кг надворешна прави тоолку често дифрост, ужас.
Искрено, најискрено не сакам некој да се заебе како нас, со Амберот.
Можеби е добар за во стан и простор за греење во 30 квадрати одлично изолиран но во куќа во простор за кој што јавно го декларира Грее како прејак за помал простор, тврдам со сигурност се утепува од дифрости, и тоа потврдено од друг член.
Стрелчо, ако искрено мислев дека ГРЕЕ се лоши и не чинат, немаше да препорачам на мојата најблиска личност кај која шо идам секој ден и седам по неколку часа, да тупне 50.000 денари за да се нервирам после тоа.
Мислев за кај дедо ми да земам 2.5 амбер не сакав да давам 55.000 за FH25 ама најискрено го говорам ова.
Но после ова што го видов, никогаш, баш никогаш.
Уште еднаш, секој шо немал вистинска топлотна пумпа не знае како треба вистински да топли.
Затоа стрелчо и останатите одговорите дали Амберот прави дифрост како што јас опишав, ако соберете храброст и признаете како што јас признав за лошиот Аутофан на FH.
Sent from my iPhone using Tapatalk