Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
На страна што веројатно и грујо истото ќе го направеше, тоа што го кажуваш е спин од рамките дека и Заев и Вице би ја украле државата како Фамилијата ако би владееле 11 години. Ја разбирам дека си симпатизер на некоја политичка партија, ама понекогаш не е лошо да се име достоинство и самокритичност...
Јас ги цитирам личностите кои цели 11 години не мрднаа со прст и не им пречеше ништо, ги правеа албанците браќа, а сега овие 6 месеци се наострија само кон критики и треба да очекувам дека се загрижени државници?
Инаку ете членот @Scirea не е дел од овие кои што ги цитирам, затоа што членот плука апсолутно по се и сешто што не е во ред за државата.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.449
Поени од реакции
30.958
СЈО глупчо, тој од СЈО бегаше како ѓавол од крст.
Да направеше влада гујо за возврат на албанциве ќе им дадеше и да не клецнат сите по еднаш.
Ами тебе нели више те клецкаат? Колку досеа ги изброи?

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
Ами тебе нели више те клецкаат? Колку досеа ги изброи?
Вас ве ебаа цело време, исто како што и вашиот лидер гујо, 11 години ве посраа од ебење албанциве и збор не изузтивте.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Вистина, подискриминаторна влада од сегашнава кон македонскиот народ сме немале досега.

http://www.skopjeinfo.mk/vo-skopje-nema-da-se-vleguva-so-avtomobil-za-gragjanite-od-drugite-gradovi-parkiranje-samo-na[DOUBLEPOST=1515715771][/DOUBLEPOST]
Нели ти кажа мајка ти пред да дојдеш на форум прво да ја избришеш устата од спермата на Зајко?
Значи планираат да го престројуваат и запираат секое возило што нема СК таблици? Ами тие што живееме во Скопје, а сеуште немаме тукашна адреса и возиме на таблици од родниот град, ами тие што одат на пазарување, на болница, на гости...
Поголема глупост од ова не може да смисли ни ретардиран.

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
Не си ти крив што си грешка на природата.
А може и не си грешка, туку баланс.
Hehe
Не си ти крив што твоето мозоче максимално што може да свати е тоа дека од 2018 почнува албанизацијата во мкд.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.449
Поени од реакции
30.958
Вас ве ебаа цело време, исто како што и вашиот лидер гујо, 11 години ве посраа од ебење албанциве и збор не изузтивте.
Имаш на форумов историја, ја сум од 2009. ти од 2014.
Ова шо го пиша сум уморна да го читам.
Покажуваш со прст бидејќи ти самиот си ебан од штаб.
Ти реков да си ја избришеш устата од спермата на Заев. Вака и преку форумов се гледа.

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
leshtar seavus ja kupil tv nova od kochan.
sve kje bide vo red. bukvalno sve. zaev i leshtar se izgushkaa i izbacuvaa pred parlamentarnite izbori 2016.
vo momentov na seavus se slednive raboti
maxfax
tv nova
maktel
a1on
reporter
grid
dodeka pod direktna kontrola na zaev e
sloboden pecat.
za drugite poleka kje iskacaat info naskoro

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Првиот што ќе рече, доста е, стоп, нема исти права за албанците како и за Македонците, ќе ги извади сите натписи и табли на албански и ќе ги смести албанците во втор ред на народи во Македонија и сите права до сега ќе им ги одземе, со две раце гласам за него. Од било која партија да е. Но изгледа нема таков муж. Но дај боже да се појави. Некој нов македонски Путин. Па да видат од кое дрво лажица се прави.

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
Не глеаш дека Груевски сам лично отишол и сам го поставил знакот. Те плашат вмровците.

Чудно, и пред да се донесе овој закон имало албански.
Мрачните сили го донеле а не бил господинот Груевски.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom