- Член од
- 12 март 2009
- Мислења
- 20.771
- Поени од реакции
- 17.000
Не умрел коњ до зелена трева.Прашање е дали ако Хорхе блокира, може некој пратеници да го сменат мислењето , па ако втор пат не помине законот тогаш да се разгледуваат амандманите што Груби ги ескивираше ??
зашто бе бунт? до сега што направија овие предходните? зошто дозволиле ваква работа, ем беа прислушкувани , ем ги позатворија, ем со СЈО се сложиле, ем техничка влада се сложиле, ем дозволија ДУИ да се курчи, а парите и власта беа во нивни раце, народ ли ќе суди? зш бе народ? ТИЕ зошто имаја дополнителни бенифиции ?Ima li nekoja inicijativa za bunt ili uste nema[DOUBLEPOST=1515693085][/DOUBLEPOST]Mislam deka e krajno vreme da go zapalime parlamentot a tie gomna so bea denes vnatre da gi snema pod zemja.
Иванов ако не го потпише се враќа на повторно гласање.Ако повторно се изгласа Иванов мора да го потпише.Ич да не се надеваш, формалности се во прашање. Само ќе се одложи некое време дури да го изгласаат пак и толку. Да сум ко тебе би се крстел во уставен или би излегол на протест , ама за жал нити сум побожен нити сум по протестите многу многу.[DOUBLEPOST=1515693396][/DOUBLEPOST]
И ти си член на ВМРО-ДПМНЕ ако не пак така да наместо да не прашуваш нас запрашај се самиот себе.
И не немора двотретинско онака чисто информативно.
Ехеее колку касниш батка, година и нешто со аватарот.
П.с Мојот е поубав
Шостори и ти бе видовит.Како ли успеа да предвидиш пред месец дена.
Ај сега види од кога ми е отворена темата за повеќејазичност на форумот и ако не ти е мака де види што имам пишувано па шознам пред година и повеќе од сега.
Не знам зошто баш сега, може се создаваа предуслови за да отпочнат уште потешки процеси од тие кои требаше да бидат последни на Западне Балкан, јбга, еден член тука напиша за наше добро било сето тоа, така велат „пријателите“ изглеа.Незнам јас зошто баш сега де јуре решенија, ти што мислиш ?
АД никогаш немале национални предзнаци, се работи за бизнис.
Сепак мислам дека ќе е референдум, малце чуствително прашање е.
Малко поиќе.
Како да не се смејам на Лавров (па и на неговите западњачки колеги) добро позната ми е таа стара советска whataboutism пропаганда.
Јако е, само шо и тој има добар удел во маме ебавањето на МакедонијаА, и уште нешто... старо ама ќе се користи уште многу години.
Е тебе ми те чекав.Бре ама колнење. Жени да подзавидат.
Оти јас што напишав?Иванов ако не го потпише се враќа на повторно гласање.Ако повторно се изгласа Иванов мора да го потпише.
Мхм, најчесната и најпатриотска власт, ограда на мост пола милион евра а изгледа како средношколци да ја правеле на практична настава, да знаеа дека вака ќе биде немаше така срдечно да ги поддржуваат во рушењето на отпорот на Б.Ц, јбга карма.Butnaa narod i drzava so penkalo.[DOUBLEPOST=1515692520][/DOUBLEPOST]
Pa vidi, istoto i tebe te ceka, ja ubavo odamna napisav da se stavi anketa dali skiptar ili blgar. Treba da se pocne so kroenje na granicata, dodeka e vreme.
на дпмне 4 члена отидоа во неутралци кој ќе го подржуват Зајко, а 5 се кој во притвор кој во домашен..значи дпмне мах гласови има сега 42 !!120-69=51
Ispagja deka site drugi etnicki zaednici glasale za albanskiov jazik. Nieden od vmro ne glasase ZA?
Веќе е game over, нема корист од стари муабети. Се заврши, сега само да се изгледа расплетот.Е тебе ми те чекав.
Дај малце да се подсетиме на муабетот што го правевме пред скоро две години.[DOUBLEPOST=1515694157][/DOUBLEPOST]
Оти јас што напишав?
Е ако де удоволи ми.Веќе е game over, нема корист од стари муабети. Се заврши, сега само да се изгледа расплетот.