Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
После двојното признавање од страна на Унгарија, ова е второ чудо што КУРир го „воспева“.
Одамна немаа ваква јака истресено.

V

viktora

Гостин
Ja посакав да го стаат 100-ка, ама цитирај ми (не памтам) кај сум рекол дека дизелот највише загадувал.
Највише загадува домашното греење, тоа барем го покажа истражувањето на Финците.
Море,каде рече дека те вработија?

http://press24.mk/od-polnokj-novo-poskapuvanje-na-gorivata-vo-makedonija

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.180
Поени од реакции
3.428
Ете тоа веке е аргумент.
"Братството на дудлачи" со шпикер Тома, се обидува да ме припознае како нивподобен - обид неуспешен - не сум.
Си, сакал ти или не,
ставаш небитна вест од курир и ни ја прикажуваш како топ вест, а она нема никаква врска со случувања во Македонија

си имаш тема за медиумите што ни се кења, па постирај ја и 100 пати ако сакаш,

и да тоа со Унгарија е вест.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.682
Поени од реакции
16.885
http://expres.mk/теодоракис-зборот-македонија-во-имет/

се огласи и микис педеракис... му се може, кога ниеден од нашите посрани политичари од 1991 навака НЕ кажа ни ЕДНАШ за Геноцидот на Грција врз малцинствата во Егејска Македонија и Чемерија ( македонското и чемерското)... единствено Бериша, пред 12-13 години, на една средба во Грција, јавно кажа дека во Грција има македонско малцинство !!
Наша грешка е што 1990/94 не го избравме Анте Марковиќ за премиер, тој ќе оформеше вистинска држава а не протекторат...

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
V

viktora

Гостин
Што се грижиш за цената на горивата? Кога наскоро ќе имаме просечна 500 € плата, ќе ти биде ефтино.
Да не испадне обратно па ние кај гејциве да точиме ефтино гориво.Треба ли Заев и Вицето да слават во Солун?Фатиме бундата од 800€ сигурно со п..ка не ја спечалила.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Velevski Gjorji, manager of Drisla, the state owned company that operates the incinerator, said it was not told the smoke would be damaging to human health. “When we found out we asked the WHO and they said the parts were not necessary for us, but if we wanted them we could buy them for £200,000. For Macedonia that is too much money.”

But for the pator that was just 3 vrbi u Vardar, Gjorji?

Од која проминенција е Џоле, неокомуњар или геј-демо-христијанин?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Осеќам дека ова со Зајко ќе ја прелее чашата и дека нешто многу полошо од Шарената Револуција ќе се случи.
Натаму иде работава.
Од една страна е добро да се случи тоа, од друга работа лошо.

• Ми се допаѓа
Reactions: MSE

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
После потпишувањето на истиот веднаш се вмешаа во спорот со името, Северна и Горна не им одговарало, дипломатска офанзива за бугаризација на македонското малцинство во Егејот и Голо Брдо, ова се случајности се...
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Прегледај го приврзокот 183355

ВО ИНТЕРВЈУ ЗА ФАКТОР

Захариева: На Бугарија не ѝ одговара името северна Македонија, тоа за нас е Пиринска Македонија

МАКЕДОНСКОТО ДРУШТВО „ИЛИНДЕН“ ВО ТИРАНА
Бугарија да престане Македонците во Албанија да ги именува како Бугари

ВО ПАРЛАМЕНТОТ
Албанија попушти пред Софија, призна и бугарско малцинство

КОРЧА
„Македонците во Албанија не се Бугари, а Бугари во Албанија се единствено вработените во бугарската амбасада во Тирана“

Грција и Бугарија се изолирани во фантазијата дека нема македонско малцинство

Признавањето на бугарското малцинство во Албанија претставува геноцид врз Македонците во Албанија, во која никогаш немало и нема Бугари

:icon_lol:

Чудотворен овој договорот за добрососедство со Бугарија, може и да го осветат мајката и ќерката.
До некаде во ред е со бугаристанците, си се борат за национални и државни интереси, само овие локалниве заколнати борци против врховизмот и ванчомихајловизмот се прилично доследни, ама на борбата за власт :tapp: се со ред покакавте.

• Ми се допаѓа
Reactions: MSE
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom